Scoota

Stuart Emmerson tarafından dizayn edilen Scoota, hafif, kompakt bir elektrikli skuter konsepti.

Pratikliği, hafifliği, kullanım ve muhafaza kolaylığı ile ön plana çıkmak üzere tasarlanmış araçta en son teknoloji lityum-iyon pil teknolojisi düşünülmüş. 5 dk gibi kısa sürede şarj edilebilecek üzere dizayn edilen bu tasarımda araca mavi Halo LED ön far gurubu eklenmiş.

Aracın fotoğraflarını görmek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• bigskootaschema.jpg
    bigskootaschema.jpg
    10.4 KB · Görüntüleme: 6,197
Ne sesi var ne de goruntusu.

Kimse fark etmez bunu Turkiye de yemin ediyorum daha garajdan cikamadan ezerler.

Makine tahminime göre katlanıyor, böylece arabaların bagajına, eve çıkarken elde her yere gidebilir. Ama bana göre değil, bunun gittiği yere bisikletle daha çabuk ve spor yapmış olarak gitmeyi tercih ederim. İnsanlar giderek tembelleşiyor ve şişmanlıyor. Evde asansöre bin, dışarda iki adım yere motorla git, ondan sonra göbek yap, rejime gir, spor salonlarına para öde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çocuklar biner işte..

böyle scota lar bence şirketler , fabrikalar için yaratılmış .. veya çocuklar için. çünkü kısa mesafeli yerlerde bunlar kullanılabilinir.mesela 1 km uzaktaki arkdaşnza gitmek . zevkli olmalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar