Yeni Motorumu Aldım Sonunda

nihayet bitane daha motorsuz motorcu motosiklet sahibi oldu.hadi hayırlı uğurlu olsun.dikkatli ve full korumalı kullanman dileğiyle...

çok teşekkür ederim :rendeer:
Allah hepimizi kazadan,beladan korusun hepimizin yolunu açık etsin :rendeer:
bursa da oturuyorsun buluşmalara bekleriz :cat:

Bende çok istiyorum ama bu aralar bi yoğunluk var işyerinde yorgun geliyorum hafta sonu bir gün gelceğim takip ediyorum zaten davetin için teşekkürler benim de motorum yok inşallah bir gün olur .

nihayet bitane daha motorsuz motorcu motosiklet sahibi oldu.hadi hayırlı uğurlu olsun.dikkatli ve full korumalı kullanman dileğiyle...

çok teşekkürler :rendeer:
motorumu almadan 1 hafta önce bütün ekipmanlarımı hazırladım eksiksiz binmem :cat:

hayırlısı olsun bende ybr kullanıcısıyım ve çok memnunum iyi bir karar vermişsin kazasız belasız kullanman dileğiyle..:)

teşekkürler :rendeer:
ybr çok doğru karar oldu herkes hemfikir sanırım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------

Hayırlı olsun sende ybr cilere katıldın artık :) Ybr topiğine bekleriz.:)

teşekkür ederim :rendeer:
hemen geliyorum o topiğe :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

kırmızı cillop gibi,hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bela vermesin güle güle binnnnnnnnnnn

çok teşekkür ederim sağolun :rendeer:

Hayırlı olsun. Benim ilk göz ağrım. Büyük cc yi satarım ama ybrmi asla. Kıymetini bil.

Hayırlı olsun hocam bu motor sürücüsüne çok şey öğretir dehşet dayanıklıdır. Ama tasarrufu 9000 devirden sonra inanılmaz düşer. Bende şu an FZ6 var ama Ybr nin yeri bi farklı. Bu makine ile çok İzmir Çanakkale arası yol yaptım ve banamısın demedi. Ha birde lastiklerini kaliteli seç 125 diyip geçme(Tavsiye acı deneyime dayanmaktadır.).....

Bu arada benim Ybr hala memlekette gidince kesinlikle ihmal etmem :) satmadım satmam :D

Hayırlı olsun hocam bu motor sürücüsüne çok şey öğretir dehşet dayanıklıdır. Ama tasarrufu 9000 devirden sonra inanılmaz düşer. Bende şu an FZ6 var ama Ybr nin yeri bi farklı. Bu makine ile çok İzmir Çanakkale arası yol yaptım ve banamısın demedi. Ha birde lastiklerini kaliteli seç 125 diyip geçme(Tavsiye acı deneyime dayanmaktadır.).....

Bu arada benim Ybr hala memlekette gidince kesinlikle ihmal etmem :) satmadım satmam :D

çok teşekkür ederim.
uzun bir süre zarfında bir çok motor arasından ybr sıyrıldı
cidden çok iyi karar vermişim :)
dün zinciri ve yağını değiştirdim kaymak gibi oldu mübarek
hep beraber kazasız belasız sürüşlere inşallah :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar