saç traşını kendisi yapanlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar, aramızda benim gibi saç traşını kendisi yapan varmı?
ben king traş makinesi aldım aynı berberin yaptığı traşımı kendim yapabiliyorum, herkeze tavsiye ederim:cat:
berbere para vermediğim için ayda 110tl cebimde kalıyor:cat:
aslında para yönünden sıkıntım yok ama, düşündüm acaba yapabilirmiyim dedim ve başarılı bir traş yaptığımı düşününce bundan sonra traşımı kendim yapmaya karar verdim, sizler için iyi bir fikirmi :silent:

berbere ne amaçla gittiğine bağlı bir olay,ayda 110tl lik ne var saç traşı anlayamadım,Ha bayan kuaförüne gidiyorsan birşey diyemeyeceğim :p

kendi sac trasını kendisi yapan bi arkadaşım vardı :)
bu arada ayda kaç kere sacını kestiriyorsun ve sizin orada saç kesim ücreti ne kadar ki ayda 110 tl cebinde kalıyor ???? :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kendi sac trasını kendisi yapan bi arkadaşım vardı :)
bu arada ayda kaç kere sacını kestiriyorsun ve sizin orada saç kesim ücreti ne kadar ki ayda 110 tl cebinde kalıyor ???? :queen:
eskiden ayda 5 kez traş olyordum, 55lira veriyordum sonraları haftada iki kez sakal traşı ve yok enseleri al derken ayda bizim cebimizden yaklaşık 110tl çıkıyordu:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
berbere ne amaçla gittiğine bağlı bir olay,ayda 110tl lik ne var saç traşı anlayamadım,Ha bayan kuaförüne gidiyorsan birşey diyemeyeceğim :p
yok be arkadaşım, ayda kimbilir kaç kez berberime uğruyordum sakal traşı yap at 7 lira git, sonra arada bir enseleri al falan diyrodum 110tl yi buluyordu valla

Forumdan Uzaklaştırıldı
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Beceri gerektiren bi olay. Ne diyelim, tebrikler...
saol :mrgreen:
gerçekten iyi bir sonuç çıkıyor ortaya, motorcu arkadaşlara iyi bir tasarruf yöntemi bence:cat:zaten uzun saç motorcu için iyi değil, kaskı çıkarttığında saçların birbirine karışıyor

Son düzenleme:
benim içinde geçerli bu başlık makasla iki şık şık ver 8tl ben sacımı uzatmaya karar verdim iki senedir kestirmiyorum at kuyruğu yaptım sakalıda kendim kesiyorum

Konu başlığı bana bana faceyi hatırlattı :) Allah allah nasıl yapıyon arkaları falan. :D

Böyle bir şey mi demek istedin... :)
Temmuz 1 deyince kafayı kazırım. Daha havadar oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu arada king de ne oluyo?Nasıl bir alet?Nasıl oluyo da kendini traş edebiliyosun?Kaç para bu alet?

Bende yurt dışındayken paradan tasarruf etmek için yapmıştım bu yöntemi hala kullanıyorum. Philips in saç kesme aletinden aldım. 6-9 mm uzunluklarda saçları komple kısaltıyorum. Bir tek enseyi yapmak zorluyor onu da önüme 1 ayna arkama 1 ayna koyup aynadan kese kese yapıyorum. Ya da evde biri varsa ona düzeltiriveriyorum. :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen adresini ver evin karşısına berber açayım.... :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Sen adresini ver evin karşısına berber açayım.... :p

böyle 2 tane müşterin olsun tamam
hem bu işin öyle sermayesi de yok
fırça yok sabun yok
gibicibicis marka traş köpüğü, o da firmamızın hediyesi çok muhterem abilerim

ben de uzun zamandır berberin yolunu unuttum açıkcası,maddiyattan ziyade berberle ne kadar samimi de olsan ya da işinde ne kadar iyi de olsa model ve kesim konusunda bir türlü tatmin olamıyo insan ,tıraştan gelince ufak tefek rütuş yaptığım da olurdu sık sık,ordayken anlaşılmıyo bazen,o yüzden en iyisi kendi işimi kendim göreyim diyerekten uzun zamandır kendi saçımı kendim kesiyorum ,öyle çok abartılı modeller olmadıktan sonra gayet pratik ve de kolay ,kaliteli uzun ömürlü bir makineyle gayet mümkün=) haydi hayırlı tıraşlar:wiinkk:

ya arkadaşlar, allahınızı severseniz bana da gösterin şu sistemi. kendi saçınızı nasıl kesiyorsunuz ya?

bsd

Ben de 3-4 yıldır berbere gitmiyorum kendim kesiyorum. askerde ense traşımı kendim yaparken alıştım. Aynanın önünde arkana bir ayna tutarak kolayca yapılabiliyor. Philipsin ayarlanabilir makinesini kullanıyorum. Sakal için de daha ufak yine philipsin ayarlanabilir makinesi var. Onu da kullanıyorum. Sonuç gayet iyi. :cat:
Berbere gitmekten nefret ederim. Parasını da geç, 3 tutam saç için berberden randevu alıyorsun, gidiyorsun, adam 1 saat uğraşıyor şak-şuk, sonra kaşına kaşına eve gel, duşa al falan 2 saatin gidiyor. :pr: şimdi 5 dakikada makineyle zırt diye bitiyor. Hemen de duşa giriyorsun, gömleklerin kıl olup seni kıl etmesi derdi de yok. Ohh be diyorum. Tavsiye ederim.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar