Yeni Motorumu Aldım Sonunda

bu günden itibaren 2008 model kıp kırmızı ybr 125 sahibi oldum :)
bu güne kadar bütün saçma sorularıma cevap veren herkese minnettarım :)

işte fotoğraflar:

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...eeee ne zaman ıslatıyoz barış cafe de çayla kurtulamazsın haberin olsun :)

hayırlı olsun kardesım:rendeer: sılındır kısmı bıraz yaglı gıbı geldı mazozt la veya yag sokucusuyle yıka motor kısmı daha temız dursun :cat:

Mşllh yakıyo kırmızı kırmızı ortalığı :mrgreen:... Allah kaza bela vermesin kardeşim iyi günlerde kullan imrendim valla çok temizmiş :cat:...

hayırlı olsun kardesım:rendeer: sılındır kısmı bıraz yaglı gıbı geldı mazozt la veya yag sokucusuyle yıka motor kısmı daha temız dursun :cat:

teşekkür ederim dostum çok sağol :rendeer:
moto kısmı yağlı ama ıslak bir bezle silinince çıkıyor havada bulutlar toplandığı için o kadar detaylı bi temizlik yapamadım :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 ----------

Mşllh yakıyo kırmızı kırmızı ortalığı :mrgreen:... Allah kaza bela vermesin kardeşim iyi günlerde kullan imrendim valla çok temizmiş :cat:...

çok teşekkür ederim hep beraber kazasız belasız sürüşler inşallah :rendeer:

Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Oldukça temiz görünüyor.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Benim de ilk göz ağrım böyle kırmızı bir ybr125'ti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,güle güle kullan :rendeer:

Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Oldukça temiz görünüyor.

çok teşekkür ederim hep beraber kazasız sürüşler inşallah :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------

Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dilegiyle.

çok teşekkür ederim sağolun :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 ----------

Hayırlı olsun güle güle kullan. Benim de ilk göz ağrım böyle kırmızı bir ybr125'ti.

teşekkür ederim :rendeer:
ybr almam çok doğru karar oldu:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 ----------

Hayırlı olsun,güle güle kullan :rendeer:

çok teşekkür ederim sağolun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kankı....kazasız belasız kullanman dılegı ıle :rendeer::cat:
GTA dakı gıbı hareketler yapma haa :p:queen::queen:

Son düzenleme:
Maşallah, maşallah. Allah kazasız, belasız ve bol keyifle binmek nasip etsin inşallah...

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.bu arada motorda 10 numara:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar