15.02 Bugün kuyucadısının doğumgünü.. Kendisini tebrik ediyorum.. Allah sana uzun sağlık dolu ve huzur içinde yaşayacağın nice yıllar nasip etsin.. Allah seni başımızdan eksik etmesin.. MT nin tescilli tek cadısı..
Kendisine yapmış olduğumuz sürpriz Doğum Günü kutlamasının video ve fotolarını bu başlık altında toplayalım..
Tekrardan MUTLU YILLAR SANA..
iyiki varsın...
çok teşekkürler kadir hepbirlikte nice saglıklı huzurlu seneler geçiririz inşallah....
dün haırladığınız süpriz+ler içinde ayrıca teşekkürler.... asla unutamıyacağım kadar güzel bir doğum günü partisiydi... organizasyonda emeği bulunan ve orda bizimle olan tüm dostlarıma bikez daha teşekkür etmek istiyorum... sayenizde çocuklar gibi mutlu oldum
asıl sizler iyiki varsınız... iyiki hayatımdasınız.... hepinizi çok seviorum...:rendeer::rendeer::rendeer:
Nice mutlu yıllara Çağla ...
isocan canım teşekkürler :rendeer:
Sevdiklerinle Nicce Mutlu Senelere Bitanem :rendeer::rendeer::rendeer:
saol dilacım hepbirlikte inşallah :rendeer:
orada da kutladık emme şimdide kutlim ...doğum günün kutlu olsun cadıcım..
seni çok seviyoruz
emine & temel
ne var yani agzınızmı aşınır

temel&emine çok teşekkürler iyiki varsınız :rendeer:
Mutlu Yıllar, sağlıkla esenlikle.....
çok teşekkürler serdarmert :rendeer:
cadı bidaha sarayım istersen
kızmıycam leyn sana

diloşum minik pandam sana ve ayferede yanımda oldugunuz için teşekkürler :rendeer:
Nice mutlu yıllara Çağla ...
çok saol polo hepbirlikte nice yıllara inşallah :rendeer:
Nice mutlu senelere, doğum günün kutlu olsun:rendeer::rendeer:
teşekkürler serdar :rendeer:
Bayanların yaşı sorulmaz diyerekten hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve bol keyifli seneler..
bi rivayete göre 300 küsürlerdeyim

teşekkürler siyahatmaca :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
Buyrun Mumları üflerken..
[YT]xJwJ1_tYkzg&feature=youtube_gdata[/YT]
tekrar tekrar mutlu yıllara...
amma sırıtıyomuşum hee şimdi fark ettim
çağlacım doğum günün kutlu olsun. nice sağlıklı ve mutlu yaş günlerine :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
sagol canım hepbirlikte inşallah :rendeer: