Hangi akaryakıt firmasını tercih ediyorsunuz

Tercih ettiğiniz akaryakıt firmasını işaretleyiniz

• Kullanılan toplam oy
    1,506
Anketleri 3 kez inceledim ama böyle bi konu bulamadım.Eğer görememişsem beni uyarın please
Fİrmaları alfabetik sıraya göre şey ettim :)

Yerli malı yurdun malı:cat:

Ama satılıcak diye bişey duymuştum hala satılıyo mu satılıdı mı yoksa satılıcak mı emin değilim?

Shell ve BP açık ara bence iyi yakıt satan firmalar, ancak Petrol Ofisi de bence onlara çok yakın kalitede yakıt satmaya başladı

1. bp
2. petrol ofisi

Belki kullanım kaynaklı belki psikolojiktir bilmiyorum ama ne zaman shell'den alsam daha az km yapıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bp,çünkü evime daha yakın.(500mt)Kalitesine güveniyorum.Opet yakın olsa oradan alırdım(1 km)

neden diye sormayın, ezelden beri elimden geldiğince bp den alırım, şimdiye kadar hiçbir motorumda benzinden problem yaşamadım

Daima shell şu ana kadar hiöbir problem yaşamadım yakıtı tr de satılan en kaliteli yakıt bence .

smart kart olayı yüzünden shell kullanıyordum.motorumda egzozda patlama olmaya başlayınca motor ustası arkadaşımın tavsiyesiyle petrol ofisi ne döndüm sorun düzeldi nedense :)

total çok fena total... içine ne katıyorlarsa benim motoruma hiç iyi gelmedi vuruntu yaptırdı tamırcım totalden mı alıyosun sen benzını dıye sormustu değistirmemi tavsiye etti sorun duzeldi.

PO(petrol ofisi) diyorum,hem kaliteli hemde ½50 yerli sermaye.paramın nereye gittiği benim için önemli

bugüne kadar bir kere akpetten benzin aldım su çıktı benzinden motor iki gün serviste yattı
ondan sonra her daim shellden aldım hiç bir sorun yaşamadım

Opet tabiki yerli mali cunku ne Fransizlara ne de Ingilizlere gereksiz yere para yedirmek istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar