bir ihtimal bende gelebilirim...katılıma gore..ama bu aksam bir toplanalım..su fuar konusunu konusalım..gidecekmiyiz?gitmeyecekmiyiz kararlastıralım..:bounce:
bir ihtimal bende gelebilirim...katılıma gore..ama bu aksam bir toplanalım..su fuar konusunu konusalım..gidecekmiyiz?gitmeyecekmiyiz kararlastıralım..:bounce:
Selam Bursa-MTSizleri Seviyorum ! :rendeer: :cat:
Her hafta toplanma konusunda problem çektiğimiz için bu hafta bi liste oluşturasım var;
1)Doobly (Ben)
2)fıratmoda46
3)kanucan
4)stilist16
5)Andurilf
6)mesut yılmaz
listede 2 numara fırat46 yerine ben geldim, diğer kadro tamdı, helal olsun.
güzel akşamdı, barıştan çıkıp altıparmak-heykel turu atıp ordan Kültürpark vitamin de bi mola daha verip muhabbeti koyulaştırdık, dönüşte ufak bi sorunumuz haricinde(kaza değil çok şükür) ben kendi adıma çok keyif aldım.
Böyle imrendirerek anlattım bilerek, gelmeyenler ahhhh çeksin diye![]()
bu akşam cok eğlendik genel konuşabilirim çünkü eğlenceli bir akşam oldu 1 aracı bursaya gelmekten soğuttuk elbirliğiyle ama dayanışma güzeldi :cat:
Kanu'yla Lale pastanesini zorladık bu akşam. Barış'tan gına geldi başka biyerlere gidelim dedik. Villa'ya gittik full çekiyordu. En sonunda Altıparmak/Lale Pastanesini zorladık.
:queen:
arkadaslar fuar konusunu ciddi ciddi goz onunde bulunduralım lutfen...
fiyat listesini assagıya arastırmalarıma gore yazmıs bulunmaktayım..cokta fazla degil bence..
otobusle(metro turizm)=16tl+16tl=32 tl istanbula gidiş geliş yol parası
nilufer turizm=18tl+18tl=36 tl
kamil koç=18tl+18tl=36 tl
mudanya-yenikapı=20tl+20tl=40 tl
biletler beleş buluruz..bursadaki motor bayilerden isteyebilirsiniz.(duyduguma gore polisler tarafından verilmiş onlarda ucretsiz dagıtıyor..)
bir paket sigara 5 tl..esenler otogar metroyla fuar alanı (temsili fiyat git gel 5 tl)
8 tl yede yemek yesek toplam 50 lira..bence bir dusunun gelmek isteyen arkadaslar ben gidicem hep beraber gitmek hepimiz için daha iyi olur diye dusunuyorum..
fuar tarihi 25-28 subat 2010
Ziyaretçi saatleri
25 subat persembe 13:00-20:00
26 subat cuma 10:00-21:00
27 subat cumartesi 09:30-21:00
28 subat pazar 09:30-19:00
haydi arkadaslar bursa mt olarak biz de boy gosterelim...saygılar:cat: