Kanuni bobcat amörtisör sesi

Selam.Motorum şuan 3300 km de ve ön amörtisörlerden sanki içinde sıvı varmış gibi ses geliyor.Freni sıkıp öne yükleniyorum ve saldığımda içinde sıvı varmış gibi ses geliyor.Yaklaşık 1 ay önce tarzikli suyla yıkadım fakat ondan olmayacağını söyledir anlayan arkadaşlar.Bir çözüm bulamadım.Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Saygılar

İçinde su olup olmadığını bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile amortisör yağı oluyor.Ülkemizin yolları malum.3300 km'de titiz bir kullanıcı isen sesleri duymuş olabilirsin.Bir amortisör yağlatmanı tavsiye ederim.

Selam.Motorum şuan 3300 km de ve ön amörtisörlerden sanki içinde sıvı varmış gibi ses geliyor.Freni sıkıp öne yükleniyorum ve saldığımda içinde sıvı varmış gibi ses geliyor.Yaklaşık 1 ay önce tarzikli suyla yıkadım fakat ondan olmayacağını söyledir anlayan arkadaşlar.Bir çözüm bulamadım.Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Saygılar

en mantıklısı iyi bi servise göstermeniz...Motorunuzun km si düşük garantili de olabilir...2 sene kullanmıştım o motoru bende o tarz bi sorun olmamıştı...

Sertleşmede varsa ön maşayı bakıma alsınlar Castrol fork oil ile değiştirsinler:cat:

Teşekkürler arkadaşlar,bende en iyisi bir servise göstersem en mantıklısı gibi olacak.Saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar