- Konu Yazar
evet aynı yere bende baktım ama ben 11.7 biliyodum demek ki bi yanlışlık var bana söylenen şeyde
evet aynı yere bende baktım ama ben 11.7 biliyodum demek ki bi yanlışlık var bana söylenen şeyde
ybryi kalkışta geçemez ama bellli bi hızdan sonra ybr kesilir ama cgl de öyle bi problem yok 100 e rahat geliyo 120 ye kadar yavaş yavaş çıkıyo yaklaşık 5 km yolda ybrye toz yutturur ama artık soğudum cglden tvs tam istediğim ibi
titreşim az da olsa var ama gidiyor motorsiklet hemde çok seri bi şekilde bazıları yazmış forumlarda 90 kmyi geçemiyorum diye sadece gülüyorum bi insan 150 cc lik 13.5 beygir motorla da 90 ı geçemiyorsa artık binmesin daha iyi derim ben şahsen 145 rahat çıkıyorum düz yolda gitmez diyenler yalan söylüyor basarsan gider gaz elinin altında vitesleri düzgün attıktan sonra hiç bi problem yok
f5 in yaktığı benzini benimkide yaksa usta benimkide f5 i tokatlar demedi deme=)
izmirde denenmiyor orda bizim ki gibi yarışçı ruhlu insanlar yok adamlar alıyor 600 lüğü 1000 liği hafif hafif gidiyolar gerçi basanı da iyi bsıyo orası ayrı ama işte bizim ki gibi öğrenci işi motorlara pek binen yok ama kilsite olsa her türlü denerim orda yalnız takılıyoruz araba peşlerinde falan gidiyoz=) kilislileri bilirsin yakınsın valla ben 6 yaşımda motor üstündeydim direksiyonu kullanırdım babamın yardımıyla işte şimdi yaş 20 bu haldeyiz Cgl ile arka kaldıran tek kişi benimdir heralde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------
bildim ya bizim bi arkdaşta vardı 125 lik repsolün bi farklı markaydı adını unuttum çin olsa gerek ama bildiğim kadarıyla 2 sübap var onlarda haliyle fazla benzin demek
apache de 2 sübap yok arkdaşım bi yanlışın var tek sübap bu motorlar ayrıca cgl de öyle senin depo kaç litre alıyo bu arada
hım ben onu ekstra bişey sanıyordum çünkü cbr 125 te motor 2 sübaplı diye geçiyo ama apachelerde falan öyle bişeyden bahsedilmiyor ben onu hızı arttırıcı etken olarak yani modifiye oalrak düşünmüştüm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------
bu arada depodan kaç tane hortum çıkıyor karbüratöre bağlanan?
arkadaşlar motor şirket motorumu:cherry::cherry:
eyvallah kardeşim bu siteyi senden öğrendik bizde birikimlerimizi aktarıyoz işte arada tvs apacheyle 145 lik video yakındadır cgl bile yaptıy yani inanın artık=)