- Konu Yazar
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1321749636625&oid=223282600945 beyler link yenilenmiştir honda cgl dağdan iiniş videosu
Teşekkürler @Serserkan ,doğrudürüst videosuna ulaşamamıştım.:rendeer:
Başında gerçekten kendim sürüyorum sandım, dağ bayır dinlemez,Xt600'ün çıkamadığı yerlere normal lastikle zorlanmadan çıkar.
Çinde hala üretiliyor Cgl125 ,Cross lastik-yüksek ön çamurluk seçeneği de var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------
Vidyo seninmiş bide.
arkadaşlar ben oraları mesken tutmuştum bi ara motorsikletim 2004 modeldir ve hiç acımadım dağa taşa her yere vurdum standart 120yi görebiliyorum
otobanda 130 a kadar esniyor ben kiliste oturyorum normal ama şu an izmirde okuyorum bi yaz günü kilisten bi arkadaşımla adanaya gitme istedik adana kilis arası yalaşık 300 kmdir motorsiklet tek kontak adanaya gitti yolda teklemedi bile yolda 130u rahat gördüm gelirken biraz daha eğimli yoldu rüzgarıda arkama alarak 145 i gördüm ama titremekten ayaklarımı hissedemiyordum şu vibrasyon ve ses dışında hiç bi problemi yok canavar gibidir hala kullanmaktayım 3 kişi binerken rahatlıkla 2 kişi olan ybryle kapışabiliyorum=)
kardeş şimdi burda yalan yanlış şeyler konuşmam tabi inanıp inanmamak senin sorunun haklısın şimdibiri gelse bana 125lik motorsikletle 145 yaptığını söylese inanmam ama şimdi şöyle bişey var ben kendim yaptım gördüğüm kmdende adım gibi eminim eğim hayli bi uzundu adanadan gelirken bilen arkadaşlar bilir iki kişiydik tabi kaskta var arada da bi ufak çanta vardı üstüne yatmıştım motorsikletin kasklarda vardı malum uzun yol valla yaklaşık 1 dakika boyunca 145le gittik arkadan araba gelmesi nedeniyle orta şeride geçtim gaz kestim ama normalde ısınınca 130u rahat görüyor benim motorsiklet ama artık yaşlndı çok ses veriyor o nedenle apachemi kullanıyorum izmirde o da çok seri motordur sınıfında birinci sürat 145 i görüyor ön dişli 14
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------
bu arada benim ki 11.7 beygir
bana aldığım yer öyle demişti valla usta da öyle dedi ben onların yalancısıyım içini açıp saymadım![]()
Benim motorun gücü mü arttı ben mi karıştırdım
2003 Cgl 8,5 2004 9,5 Hp biliyorum, 3-4 yerden araştırdım,bazısı farklı değer verir.
benım bildigim sabit cgl 9.8 titan 12.5 seneye gore farketmıyor
bu dediklerim 2005 senesinde honda.comdan alınmıştır
2006 cg 125, 11ps@9000d/d,elimdeki Honda broşürüne baktım.