[Kayseri - MT]

büyük ihtimal olur kg/cm2 yazan kırmızı ibre 3 e kadar çıkıyormu yani en az 3 bar basması gerek airbrush için.yarın uğrarım yanına özelden cep numaramı atıyorum yarın beni çaldır ben ararım seni ok.teşekkürler

hele şükürü. kısmetse airbrush çalışmalarına başlaya biliriz.
biliyosun murat abi bizim balkon havadar. balkonda çalışabilirsin :)

inşallah tuni.yalnız 12 v giriş araba çakmagıyla çalısıyor heralde bu bi adaptör var bende olmazsa onu baglarız yarın bakiiim bi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bendede var arkadaşlar yalnız pek sağlıklı değil,isterseniz yedek olarak verebilirim..

ya tundzhay kardeşim kusura bakma foruma girmediğimden yakınmışsın, haklısın da. laptopum bozuldu, sefilleri oynuyorum. 15gündür de sivastaydım. tanışıcaz inşa şeytanın bacağı kırılacak merak etme :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat'ın el becerisine güveniyorum ben :) :rendeer: İşe tuncayın caracalını pembeye boyamakla başlayalım derim ben sonra! yusufun motorunu mora benim ybr'yide cırtlak yeşile ne dersiniz ! :queen: muazzam bir görüntü olur.

Murat abi ne zaman başlıyoruz çalışmalara:silent:

Murat'ın el becerisine güveniyorum ben :) :rendeer: İşe tuncayın caracalını pembeye boyamakla başlayalım derim ben sonra! yusufun motorunu mora benim ybr'yide cırtlak yeşile ne dersiniz ! :queen: muazzam bir görüntü olur.

:cat:süper olur:queen:

Mrb' lar kolay gelsin muhabbetiniz bol olsun :)...

Ben şimdi kompresörü filan ayarladımda bi deponun sağ tarafında biraz işlem görecek yerler var onları halledecem, onun haricindede ben şu anda Niğdede çalışıyorum işim gereği en yakın zamanda sırf bu iş için izine ayrılacam önümüzdeki hafta 3-5 günlüğüne inş :), Murat abiye cepten yada forum aracılığıyla ulaşıcam ben onunda müsait olduğu uygun bi günde halledicez kısmetse saygılar sewgiler sağlıcakla :rendeer:...

Motosikleti
Honda CB750 Hornet

çok güzeldi tunchay teşekkürler.mehmet ellerine sağlık çiğ köfte tam kıvamında oldu. bunlarda bendeki fotolar

mekan talas anayurt kooperatifinde bir binanin son (15.) kati galiba? :)
oralarda olmak isterdim. belki memlekete geri tasinirim belli olmaz
benim isim...

( anayurt begendikten memnun musunuz? :)
yakinda talas icine de 3 sube daha acacagiz. ankaradakiler de
acildiktan sonra yeniden kayserinin farkli bolgelerinde goreceksiniz. )

kayseriye gelirsem butun "kayseri mt" ekibiyle tanismak isterim ins.

oradaki herkese selamlar...

( anayurt begendikten memnun musunuz? :)
yakinda talas icine de 3 sube daha acacagiz. ankaradakiler de
acildiktan sonra yeniden kayserinin farkli bolgelerinde goreceksiniz. )
slm
beğendiğin öncesinde kipaş vardı. o pahalı bir marketti. o yüzden tercih etmiyorduk.
ATM market daha yakın olduğu ve ucuz olduğu için orasını tercih ediyoruz.
beğendiğe pek gitme fırsatım olmadı ama giden arkdaşlar ''kipaştan bile pahalı be'' dediler :)
ama ATM ye göre sebze meyva reyonu güzel:cat:

m.s

mehmet bi zahmet benim ilanı geri çek vazgeçtim bineyim bir sene daha.birde şu akü işini halledelim çalışmıyor garantiye gönderecen büyük ihtimal.

tuni hayırdır lan noldu iptal ettin sorun değildi geçe kalması benim açımdan

Ya yosif benim arkad almanyadan istanbula dun ogleden sonra gelecekti. İts den de kayseriye gece 12 de gelecekti. ama almanyadan ucagi degismis o yuzden cumartesi sabah istanbula inecek. Bi gece arkadasta kalcak ist de pazar ogleden sonra 4 gibi kayseriye inecek. O saate belediye otobusu var. Gelsin kendisi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar