Yabancı Hıp Hop...R&B...Rap...Nostalji Paylaşımları...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha önce de sanırım eklemiştim bu parçayı ama şu an tam sana layık Metehandro :mrgreen: İçerden kefaletini ödeyip seni çıkaracak bir hatun var mı ecaba :queen:
Dolma sardım Emre'yle gönderiyorum bir de biraz cep harçlığı idare edersin artık, Allah kurtarsın :queen:

http://www.dailymotion.com/video/xqg7k_akon-ft-eminem-smack-that

[YT]f8oCVv0Cp-U[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------

[YT]RnDR8OngS1U[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 ----------

[YT]GD8AFbD2mmE[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------

[YT]rh9S4vLDDOI[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

[YT]gX7eQQyHji8[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------

[YT]Lu1glrMvsPo[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

[YT]k0WJIUbpl2g[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------

[YT]iIlUNd7suew[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:47 ----------

[YT]L0Vk0EL-r8g[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 ----------

[YT]JNcloTmvTeA[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

[YT]7FW4V0scD5k[/YT]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------

[YT]Jm7aCPa-_ew[/YT]

Son düzenleme:
Daha önce de sanırım eklemiştim bu parçayı ama şu an tam sana layık Metehandro :mrgreen: İçerden kefaletini ödeyip seni çıkaracak bir hatun var mı ecaba :queen:
Dolma sardım Emre'yle gönderiyorum bir de biraz cep harçlığı idare edersin artık, Allah kurtarsın :queen:

http://www.dailymotion.com/video/xqg7k_akon-ft-eminem-smack-that

kefalet ödemek mi...:p abla çok Amerikan filmi izlediğin belli...Türk Hakimlerde bunlardan etkilenip bazen kefalet bedeli açıklayabiliyor...:p

sende olmasan ne arayan ne soran olmazdı...ama eniştenin biraz suartı buruktu ...zorla gelmiş gibi bir hali vardı...:pale:eee eloğlu işte naparsın apla...:queen:

bu adamlar kısa şortla bisiklete binerken Tupac vardı çok sağlamdır ve bu tarzın atasıdır dinlemenizi şiddetle öneririm.

mc hammer, vanilla ice, nurhan damcıoğlu vardı benim gençliğimdede.
eski rapçilerden kim kaldı miirim :)

mc hammer, vanilla ice, nurhan damcıoğlu vardı benim gençliğimdede.
eski rapçilerden kim kaldı miirim :)

nurhan damcıoğlumu?? rapcilerin müslüm babasımıydı bu vatandaş :):) tabi eskilerden kim kaldı şimdi cezaymıs sagopaymış biz reggae de dinlerdik aynı zamanda:p:p

tişortdeki ünlü sanatci bob marleydır :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar