Mt kebap yeme organizasyonu

ben sisizn için en uygun fiyatı yaptım askeriye ye biz 1 lahmacun vermiyorum sürü halinde gidiyor siz de ozaman toptancının markete verdiği malların fiyattan alsanıza alabilirmisiniz inan ın elimden gelen bşy olsa yapıyım ama değil zaten yeiğinizde farkıanlıcaksınız

arkadaşlar yalnız askeriye öyle 3-5 sipariş vermiyor:cyclopsan

80-100 sipariş geliyor

fiyatların farklı olması ticari açıdan gayet normal:wiinkk:

kelon kardeş köşeye sıkışmış gibi bir halin var gibi :p ver kardeşim sende askeriye fiyatlarından MT arkadaşlarına, bir sefer ayakları alışsın.sonra una ,şekere zam geldi fiyatlar arttı dersin olur biter :p üzme güzel insanları,birde şu tarih olayını durmadan degiştirip durma. millete boş yere oruç tutturma,güzelim türkçemizi unutma.yeni nesil gençlik harfleri yutarak yazıyorlar anlayana aşk olsun.:p

keloncum emin ol bizler 1 porsiyonla doymayız, herkes en az 1.5 söyler ...

Ammada beleşcisiniz, adam olmaz diyor inanın diyor siz hala indirin indirin diyorsunuz :pr:

keloncum emin ol bizler 1 porsiyonla doymayız, herkes en az 1.5 söyler ...
abi doğruda inanki o fiyattan yapamam inanki sebep çok inan yapamam zaten yapacağım en son şeyi yapcam ve normalde 6 ya kadar döner kalmaz ama ben sizin için 6dan sonra döner taktırccam ve garson luğuda ben yapcam dökmeden:D:D:D

Ammada beleşcisiniz, adam olmaz diyor inanın diyor siz hala indirin indirin diyorsunuz :pr:
saolasın abim bir tek sen anladın beni

Fiyatlar Güzel Arkadasımızda Para Kazansın Hep Benzincilere,Devlete Mi Çalışıcaz (;

daha katılan yok ne pazarlıkcıymışız ya insann bit başlar 1:2:3:4: kimse gelmicekse bilelim

sevenimiz yok diyelim

yaw takılıyoruz geliriz illaki birader, zaten rejimdeyim 85 kg olmuşum 1.68 boyumla :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kelon sorması ayıp kaç yaşındasın?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi şöyle ayıp şeyler sorma banlancan gorcen

Valla art niyetim yok, çocuk bu kadar uğraşmış tamam geliyoruz diyen toplasan 3 kişi var yok, çengelköy hıyar buluşması yapılsa selesine tuzu dolduran koşar.

Neden bu arkadaşı dışlamışlar onu anlamaya çalışıyorum.:silent:

Son düzenleme:
Valla art niyetim çok, çocuk bu kadar uğraşmış tamam geliyoruz diyen toplasan 3 kişi var yok, çengelköy hıyar buluşması yapılsa selesine tuzu dolduran koşar.

Neden bu arkadaşı dışlamışlar onu anlamaya çalışıyorum.:silent:

konunun yazılı bulusma tarihe göre erken acılmadgından
hava şartlarından ve kesin tarıhın ne zaman oldugu bellı olmadıgından dıye dusunuyorum
sonuçta fiyatlar uygun,baskası kazancagına tanıdıgımız ınsan kazansın

ztn bu aralar mt de bi durgunluk varda çözemedim her fuar oncesı kahvaltıda duzenlenırdı bu sezon yok

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
konunun yazılı bulusma tarihe göre erken acılmadgından
hava şartlarından ve kesin tarıhın ne zaman oldugu bellı olmadıgından dıye dusunuyorum
sonuçta fiyatlar uygun,baskası kazancagına tanıdıgımız ınsan kazansın

ztn bu aralar mt de bi durgunluk varda çözemedim her fuar oncesı kahvaltıda duzenlenırdı bu sezon yok

Valla ben eşimle bu buluşmaya gitmeyi düşünüyorum, en azından bana kıl olanlar dalmaya gelse takribi 500 kişi felan olur.:queen:

Sende gelirsen sevinirim.:cat:

Valla ben eşimle bu buluşmaya gitmeyi düşünüyorum, en azından bana kıl olanlar dalmaya gelse takribi 500 kişi felan olur.:queen:

Sende gelirsen sevinirim.:cat:

bende artcımla gelmeyı cok ıstıyorum , alet serviste yatıyor tüm parçalarını getirttikde tek gösterge paneli kaldı eğer tarih ertelenırse gelebılırım
ztn boyle gıderse ertelenmek zorunda kalıcak kımseden ses seda cıkmıyor...

kelon, benım dusuncem hava durumlarına bak ona gore onumuzdekı tarıhlerden bırını kafanda planla ve tekrardan bir buluşma konusu aç

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende artcımla gelmeyı cok ıstıyorum , alet serviste yatıyor tüm parçalarını getirttikde tek gösterge paneli kaldı eğer tarih ertelenırse gelebılırım
ztn boyle gıderse ertelenmek zorunda kalıcak kımseden ses seda cıkmıyor...

kelon, benım dusuncem hava durumlarına bak ona gore onumuzdekı tarıhlerden bırını kafanda planla ve tekrardan bir buluşma konusu aç

Mantıklı... Uzun zamandır gazlamadım banada bahane olur, bu senenin siftahını Kelon'un buluşmayla yaparım.:cherry:

Eşimle derken binsin arabasına gelsin motora iki kişi binmem ben.:cherry:

Hoş eşimde zaten benim gibi bir apaçinin motoruna binmez.:p

Kelon len bak seni sevdim sende beni sev, döner eşşek etindense özelden söyle, millete çaktırmadan iştahım yok diye tostla geçiştireyim, sonra gazlarken kişnersem aramız açılır.:queen:

Mantıklı... Uzun zamandır gazlamadım banada bahane olur, bu senenin siftahını Kelon'un buluşmayla yaparım.:cherry:

Eşimle derken binsin arabasına gelsin motora iki kişi binmem ben.:cherry:

Hoş eşimde zaten benim gibi bir apaçinin motoruna binmez.:p

Kelon len bak seni sevdim sende beni sev, döner eşşek etindense özelden söyle, millete çaktırmadan iştahım yok diye tostla geçiştireyim, sonra gazlarken kişnersem aramız açılır.:queen:
bende en son temmuzda şile gezisine gıtmıstım
22 ekımden berı motordan uzaktayım
inş. motor paneli buluruzda bende gelırım...
eşine motor surmek yasakmı

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende en son temmuzda şile gezisine gıtmıstım
22 ekımden berı motordan uzaktayım
inş. motor paneli buluruzda bende gelırım...
eşine motor surmek yasakmı

Bir kaç ay daha yasak.:cherry:

Çalışmasına mani değilse panelsiz bin, birşey olmaz, kaç yaptığını görmedende gidebilirsin, hem orjinal km orjinal kalır.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar