Acık hava filtresi ?? sizcee

sevgilil arkadaşlarr

benı 151rs acık hava filtresı takdıracakdımm biizm motorcu takmadıı motora cok zarar verır dedııı siz ne dıyosunzz ??

zararını geçelim bir köşeye öyle abartı bir zararı olmazda... neden takıyorsun ona göre bi cevap vereceğim..
1- performans orjinal ayarlarla alamazsın bide yakıtın artar..
2- küçük motorlardan ses alamazsınız..araba değil sonuçta.. bence gereksiz saygılar

hızını artırmak ıcın takdıracakdım

zararını geçelim bir köşeye öyle abartı bir zararı olmazda... neden takıyorsun ona göre bi cevap vereceğim..
1- performans orjinal ayarlarla alamazsın bide yakıtın artar..
2- küçük motorlardan ses alamazsınız..araba değil sonuçta.. bence gereksiz saygılar

biz taktık kullandık motorun devri arttı ses toklastı yakıt arttı fakat hız artmadı:mrgreen:tork arttı bizde ama tavsiye etmem onu taktırınca adam akıllı karburator ayarı ister yaptıramazsan verim alamazsın

:) oda güzel ama bende baya farketti özellikle çekişte yakıt arttırıyor diyolar ama bende neden değişmedi anlamadım :(

Açık hava filtresi en basit ve en kolay yapılan modifikasyondur. Motoruna göre %5 ile %10 arasında performans artışı sağlanabilir. Enjeksiyonlu motorlarda ECU nun yeniden programlanması gerekir. Karbüratörlü motorlarda da yeniden ayar ister. rs 151 gibi bir motor 15 hp falandır heralde maksimumu performans artışı %10 olsa 16.5 hp a çıkar. Bu kadar artışta son hızda bir fark yaratmaz zaten.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadasım ben arabdaki 50 tl lik acık hava filtresini motora taktım gaza bastığında 4000 d/dk dan sonra motor boğuluyor ve 1 depo ebnzinle ortalama en fazla 80 km yol alabildim..

motosiklet 151 rs

Son düzenleme:
valla bilemicem dediğim gb ben hiç bi eksi yönü olmadı çekişte biraz daha iyidi ve son hızımı 5 km assagı yukarı arttı yani benzindede bi değişiklik olmadı ama hava filtresine motara baglı motor hocası hondaya takmıs motor gitmiyor dio bnm taktıgım hava filtresini 250 cc lik scoterde işe yaramadı 90 geçmiyordu makina 250 cc lik scoter orjinal haliyle bende dişli egzos hava filtresi vardı kafa kafaya gidiyorduk.tabi motorum en vigerli zamanıydı :)

sonuç şudur ki;
PERFORMANS KONUSUNDA,FİLTRE HİÇBİR İŞE YARAMIYOR!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar