[Tekirdağ - MT]

tekirdağ yeniçiftlikkk gençler hadiii ya bu kadarmııı tekirdağ :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:39 ----------

abii bi haftaa sonu gezisiii lütfenn gelelimmm buluşalımm yaa tanışalımmm amam çorlu ollmaz :D tekirdağ yada mermara ereğlisi sahilde bi çay içelimmm tüm katılımcılarr bekliyoruzz haydii bi cvp çorluuda yakalndım orionun önünde avustoz ayında motorumu bağladıı polisler :D plakam yoktuu otaparka çektiler ozr yırrttık wallaaa ondan çorlu olmaz diyorummm sağolun :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:39 ----------

abii bi haftaa sonu gezisiii lütfenn gelelimmm buluşalımm yaa tanışalımmm amam çorlu ollmaz :D tekirdağ yada mermara ereğlisi sahilde bi çay içelimmm tüm katılımcılarr bekliyoruzz haydii bi cvp çorluuda yakalndım orionun önünde avustoz ayında motorumu bağladıı polisler :D plakam yoktuu otaparka çektiler ozr yırrttık wallaaa ondan çorlu olmaz diyorummm sağolun :D

bir kelimeyi bile doğru düzgün yazsaydın :pale:

81447_0.jpg

Adam motorunu kendinden çok seviyor sanırım. Motora takmış kaskı kendine yoğurt kovasını :)

Bence adam kovayı taşıyacaktı ama koyacak yer bulamadı. Kaskı köyduğu yerden kova uçuyordu onun yerine kaskı oraya takıp kovayı kafaya geçirdi. Dedektiflere taş çıkaracak bir tespit yaptım bak şimdi :)

Adam motorunu kendinden çok seviyor sanırım. Motora takmış kaskı kendine yoğurt kovasını :)

Bence adam kovayı taşıyacaktı ama koyacak yer bulamadı. Kaskı köyduğu yerden kova uçuyordu onun yerine kaskı oraya takıp kovayı kafaya geçirdi. Dedektiflere taş çıkaracak bir tespit yaptım bak şimdi :)

Herkesin TArzı Belli.. :p şundaki Asaletli Duruşa baksanıza bi :queen::queen: :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:05 ----------

Hele bi Tanıt kendine Böyle Cöö Dİye çıkılır mı bi anda:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkesin TArzı Belli.. :p şundaki Asaletli Duruşa baksanıza bi :queen::queen: :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:05 ----------

Hele bi Tanıt kendine Böyle Cöö Dİye çıkılır mı bi anda:p

Muratlı kar altında kalmış,internet bağlantıları kopmuş,telefonlar gitmiş:)

vay be Muratlı'ya gitmeyeli 30dk oldu ne cabuk kopmuşlar:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

Afrika,Mafrika ama adamlar motora biniyor:)
sen sat motoru bak elalemin kaskına.

montum ile kaskım var bikerem benim :mrgreen: hiç özenmiyom :queen: mont ile kaskı takıp pc'de moto gp2 oynuyom

Seninde Kardeşinle Bağlantın gitmiş , Salıdan Beri İstanbulda kardeşin, :cherry:

Haberleri Barış Versin sana ben bişey demiyorum ama küçüktn bi ipucu vereyim :p:p

17042_284025904911_653179911_3558206_4937076_n.jpg

17042_284024824911_653179911_3558203_169903_n.jpg

:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Seninde Kardeşinle Bağlantın gitmiş , Salıdan Beri İstanbulda kardeşin, :cherry:

Haberleri Barış Versin sana ben bişey demiyorum ama küçüktn bi ipucu vereyim :p:p
:p
e ben istihareye yatmıyorum ki ne yaptığını bileyim:)

ledow 250 cxm marka motorun ön firen idrolik kutusu bozuldu yenisini bulamıyorum nereden temin edebilirim bir adres bilen varsa bana gönderebilirmi bahcelievler istanbul

ledow 250 cxm marka motorun ön firen idrolik kutusu bozuldu yenisini bulamıyorum nereden temin edebilirim bir adres bilen varsa bana gönderebilirmi bahcelievler istanbul

Bildiğim kadarı ile Ledow ve Bisan Lifan Roadstar parçaları aynı. Bisan bayiilerinde-servislerinde bulabilirsin.

Silivride tümopar var oradan temin edebilirsin. İnternetten satışıda var sanırım sitesinin.

Silivride tümopar var oradan temin edebilirsin. İnternetten satışıda var sanırım sitesinin.

birebir silivri sineklideki deposuna gidip konusarak alısveris yap.. internetten geçirmasyon usulü ile satış yapıyorlar genelde :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:33 ----------

Arkadaşlar Fuara Kimler Gelecek bu arada ? Fuar Biletleri bu sene snırlıymıs firmalara az göndermişler. Ama banada yaklasık 8-10 tane bilet düşüyor. fazlasını bulurum oradan.

Birde Fuarada ilk günün ilk açıldıgında gitmek isteyen arkadaşlarım var mı ? Savaş Abi Belki siz gidersiniz ..

6 Adet Vip Bilet var elimde. 25 şubat saat 10 ila 01 saatleri arasında geçerli.
Dışarıdan sadece basın, bürokratlar ve vip biletlilerin alınacagı zaman diliminde yani..

Fuara geleceğiz elbette ama muhtemelen hafta sonu olur, en azından benim için öyle olur. Özer, bilet ayarlama şansın varsa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar