Antalya ve Alanya gezim

Alanyada Tekteker Arif kardeşimle beraberdim gösterdiği illgi alaka ve konukseverliği için kendisine bir defa daha tşk ediyorum.
Kendileri bizi makamına oturttular

Sağolsun motoruyla gezmemi teklif etti ama inşl bunu yaz gezisinde beraber yapacağız

Arif kardeşimin iç yerinden görüntüler

Adnan kardeşimle güzel sohbetlerimiz oldu onu anmadan geçmem mümkün değil

Bowling turnuvasından görüntüler burada Çok isteyipte birbirimizi göremediğimiz kenan Saruhan kardeşimlede buluştuk ve ilerisi için güzel şeyler düşündük.

Bowling turnuvasından görüntüler burada Çok isteyipte birbirimizi göremediğimiz kenan Saruhan kardeşimlede buluştuk ve ilerisi için güzel şeyler düşündük.

Tabiiki böyle bir turnuvada boş geçmek yoktu 2.lik kupasını bileğimizin hakkıyla aldık

Artık dönüş başlamıştı o ılıman iklimin sıcak insanlarından ayrılma yolculuğu başladı Kara şimşek artık Akseki rampasını tırmanmaya başladı

Şimdi artık kar ve soğukla buluşmanın vakti gelmişti yol kenarında yaklaşık 1 mt kar vardı ve dışarda hava buz kesiyordu

cok güzel gezmişsin abi.motorlada bi gezini beklıyoruz.bu arada akseki yolu deilmi burası?

cok güzel gezmişsin abi.motorlada bi gezini beklıyoruz.bu arada akseki yolu deilmi burası?

Çok tşk ederim kardeşim inşl Allah ömür verirse bu yaz tatilinde en 5 ili kapsayan ve güzelliklerini sizlerle palaşacağım güzel bir geziyi bende düşünüyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler Nihat Abi.
Geçen gün Alanya'daydım,yollar aynı kayalardan buz sarkıtlar oluşmuş:)

Güzel gezi olmuş.Herşey güzel tek eksik motor...resimler için teşekkür

Mersin İl Temsilcisi
kazasız belasız nice sürüşler dilerim...

paylaşım için çok teşekkürler :)

güzel gezi,
tek teker ARİFe selam olsun, oğlu TOPRAK RAZGATLIOPĞLUNAda başarılar diliyorum

Alanyaya Jawayla gitseydin zaten herkes sorardı satılıkmı diye:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar