bu akşam saat 17:45 itibariyle barış cafedeydim. Epey oturdum. Tam çıkacakken sen kapıya yanaştın. Acaba? modunda takılırken sen geri döner gibi oldun. yanına geliyordum ki geri dönmekten vazgeçip telefonla görüşerek içeri girdin. Bende emin olmadığım için geri döndüm. Burdan plakanı teyit edince şimdi sen olduğuna emin oldum.. Yani sen Barış cafeye gittiğinde kapının önünde siyah motora binmeye hazırlananlar ben ve arkadaşımdı :queen:
Carrefour kavşağından dönelim derken bide yerle bir olduk :d Neyseki önemli bi sorun olmadı..
Hadi ya :salut: hiç gelmedi aklıma, motosikletini falan da bilmediğim için aklımın ucundan bile geçmedi. Keşke geleceğini forumdan falan haber verseydin. Hocam sen de bi laf atsana "MT'denmisin?" diye. Kapının önünde siyah bir motosiklet vardı şimdi hatırlıyorum. Bu akşam kimsecikler de yoktu bende birilerine ulaşmaya çalışırken önce telefonumu motorda bıraktığımı sandım, ardından cebimde olduğunu hissettim. Geri dönmekten vazgeçtim.
Hamleleri bile gözlemlemişsin, plakadan teyit ettiğin üzere evet o bendim.
Bugün ekstra bir plan olduğundan akşam kimse uğramadı. Fırat ile ben muhabbet ettik. Yaklaşık yarım saat önce eve döndüm.
Motoru tam hatırlamıyorum ama bir daha gelirsen siyah bir motosiklet gördüğümde dikkat edeceğim. Benim de hiç aklıma gelmedi, geç de kaldık biraz özür dilerim bunun için.
Bu arada ufak çaplı tatsız düşme vakası için geçmiş olsun.
Keşke tanışabilseydik ama bu akşam kısmet değilmiş sanırım.