tubikperikizinda herkeze slmlar

Hoşgeldin, zannedersem motordelisi'ndeydin. Hayırdır? (bu arada biraz önce motordelisine bi bakayım dedim, google ''bu site tehlikelidir'' mesajı verdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoş geldınız gezilerede katılırsınız artık :)

hocam cok sakat iş yapmışsın ..baslayacak baska zaman bulamadın mı bari 32 yasını bekleseydin:queen::queen:

Lütfen yaşımla alay geçmeyin:mrgreen:,şans işte alın yazımız 31'inde müsaade etmiş.:p:queen:

motora besmeleyle bin aman diyorum nolur nolmaz.:mrgreen: bu yasta cennetede almıyolarmış töbeee :):rendeer:

Ne yani 31 yaş sendromu mu geçireceğim,besmeleyi bırak Ayetel Kürsu oku da bin sen ,Amerika'nın günahına biniyorsun:wiinkk:

Ne yani 31 yaş sendromu mu geçireceğim,besmeleyi bırak Ayetel Kürsu oku da bin sen ,Amerika'nın günahına biniyorsun:wiinkk:

okumuyorum dersem yalan söylerim :) amerikanın yapmiş oldugu en güzel şey diyelim . japonlarınki ufak olurmuş derler kafanız rahat ama benim riskim büyük :queen:

okumuyorum dersem yalan söylerim :) amerikanın yapmiş oldugu en güzel şey diyelim . japonlarınki ufak olurmuş derler kafanız rahat ama benim riskim büyük :queen:

Benim Ciguli der ki Harley kafama atom bombası attı ondan sorunsuz ve küçük yapıldım:queen:

Aramiza hos geldin , bende eski goztepeliyim ,orda buyudum. cok degisti oralari malesef . Bunca senelik motosiklet tecrubesini bizimle paylasirmisin ne tur motosikler kullandin , yol tecruben nedir.

Merhaba

Merhaba, hoş geldin...

Ben de İstanbul' da motosikletli bayanı az görürdüm ama burada hiç şaşırmamayı öğrendim bayan motosikletlilere. 60-65 yaşında, şalvarlı başörtülü ninecikler patır patır Gara Cava' larla fink atıyorlar valla :thumleft:

Müthiş hoş bir manzara... allı güllü şalvar, orlon hırka, kocaman yaprak desenli başörtü, ayakta plastik terlikler ve ninecik arka selede sebze, meyve patır patır en sağ şeritte pazar yerine gidiyor... Artık pazı mı satacak o gün taze sarmısak, dereotu maydanoz mu bilmem... :)

Dilerim motosikletin (ve ilerideki çok daha güzel, gönlüne göre olanları) ile uzuuun yıllar kazasız belasız ve keyifle ninecik olduğunda da torunlarını arkana atar gezersin... :)

Sevgiler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar