arkadaşlar benim motor çok bakımsız değil ben 2 yıldır kullanıyorum. 2000 model ve 18000 km de.
tek problemi motorsiklet çok yatmış. yani yıllarca kullanılmamış neredeyse. o yüzden görünen yüzeylerde korozyon var. ben mekanik bir problem yaşamadım şimdiye kadar. biraz zor çalışıyor kışları o da jikle sistemine bağlıyorum pek anlamam gerçi .
500 lira filan bir masrafı var motorun o da durduğu yerde çok yatmış sinyaller kırık. gidon biraz eğik. benzin deposu hafif eğik. onun dışında mekaniğinde filan bi sorun yok . ben çok memnunum aslında motorumdan da arkadaş zorla 3000 e aldı.
vaz mı geçsem acaba

kaça satarım ki sahibden.com a ilanını koysam ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:38 ----------
bu arada 10 yaşında ER-5 kullanmaktan çok memnunum aslında. arkadaşların da söylediği üzere kalkışa filan bana yetişebilen yok

ama biraz para biriktirdim. Yamaha Fazer almak istiyorum 650 lik. artık biraz konfor görelim di mi ne dersiniz arkadaşlar 8-9 milyara fazerdan başka ne alabilirim ? ER-5 i yaptırıp ona mı binsem napsam ? ama çok eskidi artık ya. bi de uzun yolda rüzgar manyağı oluyorum.