Bencede hyosung,keeway,regal raptoru araştır.. bunların içinden söyle dersen tiger..
herşey güzelde hyosung cu amcalar biraz işin üşengeçliğina kaçmayıp o gv için motoru 29hp değilde 20hp yapsa mis gibi olurdur ozaman tadından yemez ömrü uzar vibrasyon azalırdı :cat:
Size 150'lik verelim. 180km de daha sorunsuz
![]()
http://www.sahibinden.com/sifirdan_...demiri_li-66WQQaXQQ21185300WQQpXQQdisplayitem
Bunlara hiç bulaşma... Madem 250 lik çapır düşünüyosun git Regal raptor al....:cat:
Hyosung ya da Honda rebel al diycem ama fiyatlaı bunlara göre daha uçuk..... :cherry:
BİSAN LİFAN 250 cc... bide buna bak... V motor... hatta linki bile var forumda...
+1 bisan-lifan roadstar 250 tavsıye edebılırım
seri bir araç ,abim kullanıyor geçen yaz çanakkaleye gıtmıstı
+1 bisan-lifan roadstar 250 tavsıye edebılırım
seri bir araç ,abim kullanıyor geçen yaz çanakkaleye gıtmıstı
birde yine bir ragal raptor buldum resmi altta.yalnız sorunu vites dişlisi yayı değişmesi gerekiyorumuş.2006 model 16.000 de sizce nasıl ?
![]()
Ben bu arkadasla mesaj attım tekırdağ malkarda motor peşin 2 bın tl bırakırım dedı ıstersen bır konuŞ...Ben alıcaktım bu motoru kredı cektım sımdı hyosung 250 r arıyorum inş yakında bulcaz bırseyler
http://www.sahibinden.com/regal_raptor_su_sogutmali-31WQQaXQQ19593907WQQpXQQdisplayitem
eyvallah hocam sağolasın ben bi ilgileniyim bu motorla
sende inşallah bulursun gönlüne göre bi şey![]()
motoru ne olarak kullanacaksınız?
uzun vadede büyütmeyi düşünüyorsanız başlangıç motoruna fazla para yatırmayın.
regal de çin malıdır üstelik hakiki çin malıdır yani çin menşeilidir. maalesef bütün ufak çaplı motorlarda risk var ve bizim yapcağımız riski kabul edip en aza indirgemeye çalışmak.
sizle aynı durumdayım hatta şu anda da para biriktiriyorum lakin ben tercihimi kanuni'den yana kullanmayı düşünüyorum. en azından yeri belli yurdu belli, bir sorun çıktığında yedek parça sıkıntısı yaşamayacağım.
bakın bu tip motorların birçoğunda arızalar kroniktir motordan ziyade mekanik aksamda arıza çok olur, debriyaj teli, gaz teli kopması gibi. bunlar ufak da olsa can sıkıcı mevzulardır ve keyfimizi kaçırabilir. parça beklemekse daha da keyif kaçırır gerçi gaz telini beklemeye gerek yok ama aynı şey maalesef diğer parçalar için geçerli değil.
zaten 1,5-2 yılda motoru elden çıkaracaksınız, önünüzü daha iyi göreceksiniz o yüzden bu süreyi en fazla keyif en az maliyet ve sıkıntıyla atlatmanız lazım.
Tiger 250 Derim:cat: görünüşş Olarakda GüZll