Custom motorlarda verdiginiz rakkamin yarisi tasarim icin harcanan emek ve zamana gider. Custom motor alan kitlede binicide farklidir. Sirf goze hos geliyor diye alinmaz. Ne tur bir iscilik var bunun farkindadir alan. Motorun fiyati oyle pahali degil. Sonucta gidon ve aynalar cidden guzel. Mat renge boyanmis tek seleye indirilmis. Diger normal modellerden cok ta pahali bir fiyat istenmiyor. Custom motorlari imal senesine gore degerlendirmek yanlis ,onlari daha cok yapilan emege gore degerlendirmek lazim. Ben sahsen custom motoru tercih ederdim, siradan fabrika cikisina gore daha guzel ve ozel duruyor.
Antalyadaki arkadas icin bir sey diyemiyecem , kendisini birkere gormustum motoru guzel yapmis ama o fiyat biraz hayal. Madem o kadar emek harciyacakti o zaman niye bir japon yada Amerikan motorun uzerinde calismadi. Istedigi rakkam ile motor bagdasmamis.
Diger ilanlarinin birinde de Dani pedrosanin motorundan cikma egzoz diye yazmis.

dogrudur benim motorda Rossinin yasadigi ulkeden iste , boyle yazarsam fiyati etkilermi