ii akşamlar dostlar nasılınız..........
A.s. Ramazan abi keyifler ne alemde dicem ama yağmur kar oldugu surece pek keyfinin olmadıgı kesin.
hele kısın kamyon calıstırma rezillik abi ya...
altına ates yak...eter sık benzin koklat...pürmüzle ates tut....r:
r:

abi kısın ekzosu dönderirdik depo altına...
bi kere erzurum tarafında yolda seyir halinde depo dondu kamyon stop etti..3 tane yedek lastik vardı 2 sini yakmıstık....donu çözmek için...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 ----------
kamyonumuzda buydu abi...bizim değil yani is yerinin...
üstündeki de benim
bi kere erzurum tarafında yolda seyir halinde depo dondu kamyon stop etti..3 tane yedek lastik vardı 2 sini yakmıstık....donu çözmek için...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 ----------
üstündeki de benim
Pasinlerin o düzlüktemi dondurdunuzorda sadce siz değil eski model arabaların hepsinin mazotu donar
mustan erzuruma doğru gelirken abi...tam yerini bilmiyorumerzuruma az kalmıstı......kömür ocağından çıkmısa dönmüstek...lastik yaktığımız için..
selam hemşerilerim nasılsınız.... zorlu bir üç günü daha atlattıktan sonra yeniden foruma göz atabildim... 3 günde 6000 km yol yaparak nerdeyde günde 3 saat uyuyarak ayakta kaldım.... istanbul romanya gidip geldim.... türkiye gibi memleket yok....
a,s abi,,,,
abi bana niye haber vermiyon yaw...muavinlik yapardım sana...
gel gel gel gel sağ yap sag yap... topla gel topla gel...![]()
otomobil ile gidip geldim...... patronun annesini götürdüm...uçaktan korkuyorda
üstündeki de benim
Hemşerim sonda makinası değil mi o? Sonda işinden anlarsan sana bir kaç sorum olacak?
normaldir abi...ben de kormuyom çünkü :cherry:
askerden gelirken ucakla gelmistim de...bidaha töbe ettim binmem :cherry:
olsun abi ko pilot olurdum yaw...
cok seviyom uzun yola gitmeyi yaw...:wiinkk: