Babam motor alıcakmış ama ?

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
babam teşekkur veya taktir karşılıgında motor alicakmiş yemin etti ama benm 6 tane zayıfım var nasl teşekkur alicam ben gecenlerde bi abinin motorunu kacırdım bi dur motor tutkun varsa yazı bekle alırız ufak crypton turu binersin bu sogukta karda motora binilmez dedi yazın alıcak
varmı benim gibi şanslı olan ? :)

Son düzenleme:
hayat birşeyleri elde etmek için bir diğer şeyden vazgeçmek olabiliyor bağzen ...

nasıl taktir yada teşekkür alacağını soruyorsun cevap kolay....

çalışmak, çalışmak, çalışmak :cat:

Bilgisayardan Yapalım Karneyi Taktiri Teşekkürü :p
Allaha Şükür Bugune Kadar Babamdan Harçlık İstememişim Ama Okuldada Bir Turlu Basarılı Olamamısım En Son Tesekkuru 4. Sınıfta Gördum :) 5.6.7.8.9x2(2sene 9 okudum:) ) Sınıflarda İse Zayıflardan İdda Oynanabılırdı :) Ama Doğru Yolu Buldum Açıkögretim Meslek Lisesi :)
Benim Alt Yapım Olmadıgı Icın Hıc Bır Derste Basarılı Olamadım Hayatımda Okudugum Tek Kıtap Alı Baba Ve 40 haramıler Kıtap Okumayı Sevmem Ders Çalısmayı Hıc Sevmem... Artık Sene Sonunda Motorunu Görürüz :)

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
babam teşekkur veya taktir karşılıgında motor alicakmiş yemin etti ama benm 6 tane zayıfım var nasl teşekkur alicam ben gecenlerde bi abinin motorunu kacırdım bi dur motor tutkun varsa yazı bekle alırız ufak crypton turu binersin bu sogukta karda motora binilmez dedi yazın alıcak
varmı benim gibi şanslı olan ? :)

olmuyor be hocam ders calışmak bana gore degil yapamiyorum :pale:

çalışmak, çalışmak, çalışmak :cat:

oh mis yazması kolay...çalışmak çalışmak çalışmakk...Sanki Sakıp Ağaa hee...:queen: ulan rahmetli sabo bile bu yazdığın kadar çalışmadı...kendi sabetay işadamı kankileriyle kendi kendilerini kalkındırdılar...

tamam çalışsında abicim derslerin hepsi ezber lanet bir eğitim sistemi var...napsın bu çocuklar...aha benim kızımda tembel valla...babasına çekmiş...:queen: Yuvada ama hoca dayamış ezberi...napsın çocuk sıkıldı şimdiden...:p

babasıda işi biliyor he arkadaşın...bende kızım derslerine çalışsın diye İstinye Parka götürcem diye gazlıyorum napayım...

Bilgisayardan Yapalım Karneyi Taktiri Teşekkürü :p
Allaha Şükür Bugune Kadar Babamdan Harçlık İstememişim Ama Okuldada Bir Turlu Basarılı Olamamısım En Son Tesekkuru 4. Sınıfta Gördum :) 5.6.7.8.9x2(2sene 9 okudum:) ) Sınıflarda İse Zayıflardan İdda Oynanabılırdı :) Ama Doğru Yolu Buldum Açıkögretim Meslek Lisesi :)
Benim Alt Yapım Olmadıgı Icın Hıc Bır Derste Basarılı Olamadım Hayatımda Okudugum Tek Kıtap Alı Baba Ve 40 haramıler Kıtap Okumayı Sevmem Ders Çalısmayı Hıc Sevmem... Artık Sene Sonunda Motorunu Görürüz :)

GuNMember katılıyorum kaderimiz seninle aynıymıs :cherry: en sonunda acık tan okuyup motoruda kendim aldım. .................................

eger birseyi cok istersen her sekilde yaparsın ama calısmak hic guzel bise deil bilgisayar arkadaşlarla takılmak daha guzel .. emin ol okulda uslu cocuk gibi gözukursen derslere calısıyomus gibi yapıp cevabı bilmesen bile parmağını kaldırırsan her turlu tesekkur u alırsın . . .

teşekkur almak o kadarda zor değil ya derste not tut dinle 1 tekrar yeter buda çok zor bişey değil dimi ve odana heryere motor posterleri as onları görünce oturur ders calısırsın gerçekten motoru seviyorsan benimde başımda var ve yapıyorumda bir bakıma çok iyi oluyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla zamanında ben zayıfları düzeltmeden almıştı:cherry:

alıcak diyede dersleri ihmal etme
daha fazla çalış sınavlara babanda ''bu çocuk gerçekten istiyor'' desin.
hemde hakettiğini ispatla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar