Kanuni Bobcat aldım (resimler)

Hayırlı olsun ama bence Çinli bi motor alacağına 4250 tl ye japon malı alabilirdin ;)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hayırlı olsun ama bence Çinli bi motor alacağına 4250 tl ye japon malı alabilirdin ;)

Engin bilgilerinle beni aydınlattığın icin tşk ederim ama bu motor çin malı değil , tamamen taiwan malıdır. 4250 ye japonuda sen alırsın artık.

Aslında Daha FArklı bir Model Beklerdim senden.. Ama bu Olmuş.. Hayırlısı Diylim :)

Engin bilgilerinle beni aydınlattığın icin tşk ederim ama bu motor çin malı değil , tamamen taiwan malıdır. 4250 ye japonuda sen alırsın artık.

Honda Dylan 150 ile bir tutabiliyorsan senin tercihin. teşekkür ederm en kısa zamanda almayı düşünüyorum zaten..:queen:

Son düzenleme:
hayırlı olsun...Beni bu motor tecrübelerimde tek yanıltan makina bu oldu...dandik Kanuni zart zurt ederken makinayı bi abimle almak adına araştırma ve inceleme fırsatı bulmuştum...gerçekten parasının hakkını veren sağlamlıkta bir makineymiş...

cok güzel motor güle güle kullan allah kaza bela vermesin...(kimseye)

Motosikleti
Hornet
Hayırlı Uğurlu olsun..Yakın bi tanıdığımda var ve çok başarılı bi motor bana göre..
Şuan bulunduğum yerde çin scooterlar adına beni her seferinde tokatlıyan tek makina..:p
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin:)

Motosikleti
Saolun iyi dileklerinz icin. Ama bu motor çin malı değil tekrar ediyorum :)

Motosikleti
Kanuni Çinde Üretilmiyomu:silent:Bobcat başka ırktansa tamam bişey diyemem doğrudur var bi farklılıkta:)

Kanuni değil bu, Kanuni sadece Türkiye'ye getiriyor, satış ve servisliğini yapıyor ve üstüne Kanuni etiketi vuruyor. Markası PGO G-max dır ve Taiwan malıdır. Youtube dan bakabilirsin.
800px-PGO_G-MAX_01.jpg

Motosikleti
Hornet
Kanuni değil bu, Kanuni sadece Türkiye'ye getiriyor, satış ve servisliğini yapıyor ve üstüne Kanuni etiketi vuruyor. Markası PGO G-max dır ve Taiwan malıdır. Youtube dan bakabilirsin.
800px-PGO_G-MAX_01.jpg

Bilmiyordum Kusura bakma:)
Bilgi içinde Teşekkür Ederim Bizim arkadaş Altındaki motoru tanımıyo demekki daha:mrgreen:
Bu araada ÇinLerin Arasında Demekki hala En iyisi benim motor:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar