ustalar ne der acaba

önceki gün şu motoru yakından görme fırsatım oldu çin malı ama biraz kaliteli gibi geldi hemde cüsseli, resimlerle pek alakası yok inanın o kadar iri ve etli beklemiyordum ama 2600 gibi bir rakam verilirmi bu motora http://www.kubamotor.com.tr/kh125-12d_yeni.htm kullanan arkadaşlar ne derler acaba??:silent:

peki bir ybr ye 4500 verilirmi?
valla honda baktım yamaha baktım adamlar burnundan kıl aldırmıyolar alırsan al motor bu parası bu diyolar o yüzden sordum kendime ismine verilirmi o para diye sonra geçerken bu motoru gördüm görünümü hoş kalite o kadar değil ama sanki çok da kötü değil gibi geldi bana neredeyse yarı fiyatına.

al kardeş hoşuna gittiyse al fakat dün burda bir bayide 150 cc sini gördüm 1900 demişti gibi geldi bana

evet senin gösterdiğin motor daha gösterişli ybr ye benzemiş ön disk firen oldukca gösterişli ama 150 hıza falan inanma 100 km hız ybr ile aynı gider. 20 binde sorunsuz binersin eger bir sorun olursa da parçaları çok ucuz 80 liraya silindir takım tak yürü

evet senin gösterdiğin motor daha gösterişli ybr ye benzemiş ön disk firen oldukca gösterişli ama 150 hıza falan inanma 100 km hız ybr ile aynı gider. 20 binde sorunsuz binersin eger bir sorun olursa da parçaları çok ucuz 80 liraya silindir takım tak yürü

sağol kardeş tahmin ettim zaten 150 falan zor çok kalıplı motor dediğin gibi 20bin giderse bana yeter birde pek öyle hız merakım da yok sacede hafta sonları gezme amaçlı kullanmak niyetim az çok elim de anahtar tutar parçaları da ucuz sa tamamdır:cat:

Motor görünüş itibarıyla güzel. Fakat bir konuda seni uyarmak zorundayım. Çok performanslı bir motosiklet gibi gösterip insanları yanılmak istiyorlar. Motosikletin üreticisi olan Wuyang gerçek performans değerlerini kendi sitesinde yazmış. Son hızı 90km/h . Bu motosikleti Türkiye'de satanlar ise son hızı 150 km/h yazmış. Tüketiciyi yanıltmaya çalışan kişilerin sattığı motosiklete ne kadar güvenilir bilemem.
Motosikletin gerçek özelliklerini görmek istersen aşağıdaki linkten bakabilirsin.
http://en.wuyangmotor.com/newEbiz1/EbizPortalFG/portal/html/ProductInfoExhibit.html?ProductInfoExhibit_ProductID=c373e920e65d0ae58f7b2a3519b5c8c3&ProductInfoExhibit_isRefreshParent=false

Son düzenleme:
Motor görünüş itibarıyla güzel. Fakat bir konuda seni uyarmak zorundayım. Çok performanslı bir motosiklet gibi gösterip insanları yanılmak istiyorlar. Motosikletin üreticisi olan Wuyang gerçek performans değerlerini kendi sitesinde yazmış. Son hızı 90km/h . Bu motosikleti Türkiye'de satanlar ise son hızı 150 km/h yazmış. Tüketiciyi yanıltmaya çalışan kişilerin sattığı motosiklete ne kadar güvenilir bilemem.

hız konusunda haklısınız görünüşüne bakınca 150 yapamayacağı anlaşılıyo resimdeki ile gerçeği çok farklı yakından görmek gerek ama kalite konusunda sanki diğer çinlilerden biraz farklı gibi geldi bana kullanan arkadaşlar varsa onların görüşleri yol gösterecek çıkalı 1 yıl olmuş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------

2. el ybr veya cbf araştırsan o paraya?
sıfırları 4000 nakit ikinci elleri 3000-3500 ne diyeyim 2500 e var cbf ama 60-70.000 kmde asıl gönlümde yatan onlar ama gel gelelim fiyat olayı bozuyo işi ne indirim var ne ikram var sinir oldum açıkçası hondaya

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sıfırları 4000 nakit ikinci elleri 3000-3500 ne diyeyim 2500 e var cbf ama 60-70.000 kmde asıl gönlümde yatan onlar ama gel gelelim fiyat olayı bozuyo işi ne indirim var ne ikram var sinir oldum açıkçası hondaya

Model bilmiyorsun onun içindir.:bounce:Cg ve Cgl125 ömürlük motorlar hala da 10-15 binde inanılmaz temizleri çıkabiliyor.

ikinci el japona bakın derim. honda veya yamaha.

biraz borç veya ihtiyaç kredisi çekip başınızı ağrıtmayacak bir honda veya yamaha alabilirsiniz. yarın ne olacağı bilinmez; satmak gerektiğinde değerinde ve kolayca satarsınız.

Model bilmiyorsun onun içindir.:bounce:Cg ve Cgl125 ömürlük motorlar hala da 10-15 binde inanılmaz temizleri çıkabiliyor.

o dediğiniz temizlikteki motorlar da neredeyse sıfır parası istiyorlar biraz daha araşırıp kafa ağrıtmayacak bişey bulmam gerek daha da olmazsa biraz sabredip ekonomiyi düzeltip bir japon işi almak.

Son sürati 150 km. olarak gösterilmiş:p 11 beygirlik bir motorun o sürate çıkacağını hiç sanmıyorum.sallamışlar işkembeden:mrgreen:

Son sürati 150 km. olarak gösterilmiş:p 11 beygirlik bir motorun o sürate çıkacağını hiç sanmıyorum.sallamışlar işkembeden:mrgreen:

sende haklısın. hız takıntım yok kardeş 80-90 gittimi yeter bana drag yapmayacaz ki amacım bir yerden bir yere sağ salim gitmek salladıkları doğrudur ama ben hala kullanan birileri vardır diye ümitle bekliyorum dediğim gibi görüntüsü çok etkileyici geldi bana.

sorun olabılıyor sorunsuz da cıkabılıyor motosıkletler ne varki satarken hiç para etmıyorlar ama ucuza aldım kullandım dersen zarar edeceksın tabı al gıtsın derım fıyatı ucuz parcasıda var hızda istemıyorsun hafta sonları gezerım dıyorsun hoş o hafta sonları haftanın her gunu olur ama önemi yok düzgun kullanımda problem cıkarmıyorlar özellikle vıteslıler için konuşuyorum ben bırde şunu anlayamıyorum bahsi gecen fıat durumu 1500 2000 2500 tl hani şu motorların fıatları cok olurda o zaman verılmez bu para derımde değilki sıfır için dıyorum ama aslında ikinci el japonlarda var o fıata ıyı bır araştır derım yanii

sorun olabılıyor sorunsuz da cıkabılıyor motosıkletler ne varki satarken hiç para etmıyorlar ama ucuza aldım kullandım dersen zarar edeceksın tabı al gıtsın derım fıyatı ucuz parcasıda var hızda istemıyorsun hafta sonları gezerım dıyorsun hoş o hafta sonları haftanın her gunu olur ama önemi yok düzgun kullanımda problem cıkarmıyorlar özellikle vıteslıler için konuşuyorum ben bırde şunu anlayamıyorum bahsi gecen fıat durumu 1500 2000 2500 tl hani şu motorların fıatları cok olurda o zaman verılmez bu para derımde değilki sıfır için dıyorum ama aslında ikinci el japonlarda var o fıata ıyı bır araştır derım yanii

aynen dediğin gibi birazda şans işi gibi ama bende o çoğumuzun beğenmediği 1989 model şahin var 15 yıldır binerim daha hiç yolda bırakmadı bakımını yaptıktan sonra birazda dilinden anlayıp sınırlarını bilince sorun olmaz bence ha bide şu var aynı arabadaki gibi ben orda 150 yapıyo yazıldı diye 150 km hız yapmaya kalkarsam:p olacakları şimdiden tahmin edebiliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar