Motor Ses Sistemi

Arkadaşlar ben mondial 125 zn motoruma ses sistemi kurmak istiyorum pc mdeki hoparlörü söktüm bildğim kadarıylada aküm 12v-7A napmam gerekio bi yardımcı olun lütfen ???:silent:

Bence yapma iyi karşılanmaz şahsen ben ve coğu forum üyeside karşılamıyordur:)

hacım o kullandığın şey motosiklet farkındamısın :silent: illede müzik dinliceksen al bir mp3 tak kulağına kulaklığını dinle :cat:

Bence mantıklı bir istek :) uzun yolda fazla yüksek ses açmadan müzik iyi gider; road glide, gold wing ve wild star da zaten opsiyonel geliyor :) Hele easyrider film müziği :mrgreen:

yagmuru var camuru var ..mantıklı mı sence.. ayrica millet görünce ameleye bak dicek bütün karizman gidecek .. bence gereksiz

MkD

bu konu ara ara çıkıyor meydana
sevmeyenlerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum ama buda bir düşünce ki zaten fabrika çıkış müzik sistemi olan motorlarda var onlardan alınca kötü karşılanır diye sökmeye kalkmassınız herhalde

bu arada ilandakide abartılı olmuş arkadakiler ne öyle tak 2 tane çok göze batmıyacak yere istersen dinle.

Son düzenleme:
:cherry::cherry: Arkadaşlar Yanlış Anladınız Ben Selenın Altına Yapcam Giderken Değil Hem Normal Dururken Falan Biyere Gittiğimde Sadece xD Sizin Dediğiniz Görmemişlik Olur Oda 125 zN ye Yakışmaz xD Nası Yapabilirim ?

kardeş şimdi oldu bak..ozaman sepetin içine bi akü koy kafana göre dinle.bitince şarj edersin ..ya da uzmanlarına bırakalım onlar fikirlerini soylesin :)

forumda bi arama yaparsanız bir çok kişi ben dahil böyle ses sistemi yapanlar oldu...
oradan bilgilere ulaşabilirsiniz...

Yapan Arkadaş Bir Yardımcı Olurmusun Ya Araştırdım Ama Nasıl Yapmacıgımı Bulamadım Hepsi Yüzeysel... ????

Yapan Arkadaş Bir Yardımcı Olurmusun Ya Araştırdım Ama Nasıl Yapmacıgımı Bulamadım Hepsi Yüzeysel... ????

İllede yapıcam diyosun yani ozaman yardım edim biraz :mrgreen:
1 adet amfi
2veya 1 adet hoparlör
1 adet akü
1 takım mit tiz şu ufak yuvarlak olanlardan :queen:
1 adet usp çıkış hoparlörden mp3 player bağlamak için :cat:
bagajın altına yuva yapıcaksın en üstte sadece hoparlör gözükücek altına anfi ve aküyü saklicaksın mdf den güzelce yapılır ve dışıda artık kumaş vs. bişeyle kaplanır :cat:

Amfi işte pc 1+1 hoparlör den çıkardığım war akü de nası bi aku alıyım kaç V ?
bide şu mit tiz ?

Amfi işte pc 1+1 hoparlör den çıkardığım war akü de nası bi aku alıyım kaç V ?
bide şu mit tiz ?

TS-S250-250WATT-TWEETER-TIVITIR-TIZ-UCRETSIZ-KRG__18570411_0.jpg

tiz bu :cat:
aküde 12-9 felan takabilirsin yada yerine göre daha büyük bişey :cat:

Ben kesinlikle yapacağım, su geçirmez krom olanlar var, uzun yolda keyfi bambaşka... mp3 dinlicem diyede kulaklıda yola çıkmayın, canınızdan da olmayın...

Şenonar Rica Etsem Özelden Yardımcı Olurmusun Beya Anlıyosun Sanırım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:08 ----------

Bana Malzemeleri Alıncakları Sonrada Neyin Neye Baglanacagı Nasıl Baglanacagını Yazarsanız Sevinirim Bilmiyorum Çünkü :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar