saol ya ben o kadar ugrasdım ama 10 dakıka ıcınde duzenleme yapdıgım ıcın konuya konu kılıtlendı bı daha duzeltemedım resımlerı :cat:

arkadasalar benim racerın bu arkadaki yer hep acık duruyor...diğer racerlar böyle değil sanırm...parça mı değisik acaba....o boslugu kapatma gibi bi durumda yok....
usta egzost süper olmuş...
hayırlı olsun..
bu ara bişey sorucam b.ewlerde bi motorcuya yoshmura egzost sordum 250 lira dedi ve buda 25lira indirimli fiyatıymış...
sahibinden.com da bi ilan kafamı karıştırdı
bi göz atın 145 lira yazıyo fiyat
http://www.sahibinden.com/marka_uyumlu_yoshimura_performas_ekzoz-80WQQaXQQ20813071WQQpXQQdisplayitem
yoshmura diyo ama çakma heralde...
250lira olanı alıcaktım ama arada 100 lira oynuyo ikisinn arasında fark war mı acaba???
s.a arkadas ben benım racerı 2 el aldıgımda bu lastık vardı ustunde bu lastıgın yol tutusu harıka ancak motoru yordugunu soyledı servısı ve km de fark edıyor mesela 160 yapıyorsan 130 yaparsın bu lastıkle bu lstıgı 2 sene once 250 ytl almıs ılk sahıbı ve son olarak lastıgın camurluga vurabılır artı aldıgında amasorude kaldırman gerekecek
abicim orda kırık biseyler görünüyor ama o boslugu nasıl kapatıyo hala anlamıs değilimdosttum tırnaklar kırılmış genel sıkıntıı küçük tıknaklar söküp takarkende sorun yaşatıyor sürekli ama senin arkadaki çantalıktan da kaynaklam olasılıgı varmı açaba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:14 ----------
Ahmet kardeşim meraba bende sana bişy danışacam makinanın üzerindeki lastiklerden memnunmusun orjinal lastiklerin yol tutuşu berbat yeni lastik alacam
alacam ki ne alacam yazdan beri sayıklıyoom senin lastikler ideal mi markası nedir memnumusun mümkünse biraz geniş bilgi istiyorum tşk ederim
abi bendede p4 3 ghz islemci,2 gb ram,512 mb 64 bit ekran kartı var...call of duty serisini oynayabiliyorum....yani idare eder...Selam dostlarım,
Nasılsınız Yazışmayalı,
Kardeşim benım pc bıraz eskı,
2007 toplamalı,
yanı yenı sürüm oyunları kaldırmıyor,
ekran kartı hafif kalıyor,
ekran kartı sordum işime yarayacak olanda 200 lira cıvarı,
pc'yi satışa çıkarttım,
hesaplarıma göre kral bi pc toplamak 1000,1200 lırayı buluyor,
o zaman bakarım artık oyunlara))
sabırsızlıkla ekleyecem abi ...ben de göstergenin orj solmus mavi rengini baska biseyler yapmayı düsünüyorum...kablolarla galan uğrasmak istemiyorum..ne kadar çok kablo okadar cok dert...bırazda one panelde oynama yapacagım km ve devır saatının ıcıne renklı led dıyot lamba koyacagım 4 yda 6 renk olcak mesela 20 ıle 40 arasına mavı led yanacak 40 ıle 60 arası sarı 80 ıle 100 arası yesıl 100 ıle 120 arası beyaz 120 ıle 140 arası kırmızı 140 160 arası yok cunku 160 ı hıc gormedım)
Hız ikinci plan gerekirse geri orjinal dişlileri takarım.
Lastigin sürtmesi biraz sıkıntı gibi
setlerde geçerken esneyince falanmı sürter
yoksa arkaya birini alıncamı _?

arka dişlile pek oynama istersen makinayı yoruyor ama yine sen bilirsin düz yol gidiyorum diyorsan o başkasizin disliler orj değil mi abi...
değilse kaçlik disliler var...
ben ilk baharda önü 1 dis büyütcem...(baska büyütme sansım yok)
arkayıda 2-3 dis küçültecem...biraz hız artsın...
üstteki küçük parçadan kuyruk grenajlara geçen bi kaç dis var sanırım onlar yok..ama nasıl o boslugu kapatyoki...
pirelli 110 öyro...metzeler michelin zaten alamam...
o dediğiniz lastik enduro lastik...aslında türkiyede asıl kullanılacak lastik o...ama virajda sorun cıkarabilir...