Doobly Katılım 25 Eyl 2008 Mesajlar 781 31 Ocak 2010 Konu Yazar #1 Başlıkta plakası yazılı, bal rengi, Citroén Saxo otomobil, trafikte arkadaşımın aracına çarpıp kayıplara karışmıştır. Görenlerin bana haber etmesini rica ederim.
Başlıkta plakası yazılı, bal rengi, Citroén Saxo otomobil, trafikte arkadaşımın aracına çarpıp kayıplara karışmıştır. Görenlerin bana haber etmesini rica ederim.
avkan65 Katılım 14 May 2007 Mesajlar 2,926 1 Şub 2010 #2 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Doobly' Alıntı: Başlıkta plakası yazılı, bal rengi, Citroén Saxo otomobil, trafikte arkadaşımın aracına çarpıp kayıplara karışmıştır. Görenlerin bana haber etmesini rica ederim. Genişletmek için tıkla ... emniyete haber verseniz daha iyi değilmi ..
Doobly' Alıntı: Başlıkta plakası yazılı, bal rengi, Citroén Saxo otomobil, trafikte arkadaşımın aracına çarpıp kayıplara karışmıştır. Görenlerin bana haber etmesini rica ederim. Genişletmek için tıkla ... emniyete haber verseniz daha iyi değilmi ..
Doobly Katılım 25 Eyl 2008 Mesajlar 781 2 Şub 2010 Konu Yazar #3 avkan65' Alıntı: emniyete haber verseniz daha iyi değilmi .. Genişletmek için tıkla ... Polis olaydan haberdar. Biz bişey yapamayız dava açın kazanırsanız gidip evinden alırız diyo.
avkan65' Alıntı: emniyete haber verseniz daha iyi değilmi .. Genişletmek için tıkla ... Polis olaydan haberdar. Biz bişey yapamayız dava açın kazanırsanız gidip evinden alırız diyo.