Kawasaki Vn - 800 97 model Lütfen yardım..

Arkadaşlar sevdiğim bir abinin vn-800 sübab kesip piston kırmış silindiri delmiş.. ve aşşagıdaki parça listesini oluşturduk.. fakat bu parçaları nerden bulabilirim? yada hurdaya çıkıpta motoru saglam olan tanıdıgınız bir vn 800 varmıdır?

dsc00013be9.jpg

Şimdiden Teşşekkurler..

hocam bendede vn-800 var ama bu parçalar servet tutar..
senin için bu durmla ilgilenicem...

çok teşşekkur ederim MECİT üstadım .. kalitesiz benzinin sonuçları aman çok dikkat edinn..

hocam ben brnim ustayla konuştum..bu parçaları bulmak çok zor diyor..

kardeşim ben sana yardımcı olurum, motorunu satmak istersen alırım yaptırmak istersende parçalarını temin edipde yaparım, mecit ile bana ulaşabilirsin...

Arkadaşlar sevdiğim bir abinin vn-800 sübab kesip piston kırmış silindiri delmiş.. ve aşşagıdaki parça listesini oluşturduk.. fakat bu parçaları nerden bulabilirim? yada hurdaya çıkıpta motoru saglam olan tanıdıgınız bir vn 800 varmıdır?

dsc00013be9.jpg

Şimdiden Teşşekkurler..
alpi! sahibinden.com da birisi vn800 motor aksamını komple satıyordu oraya bir bak istersen. Z-motor da yokmu bu parçalar? gerçi onlarda yurt dışından getirtirler. bizim arkadaşda 2006 vn800 var ışıkta beklerken asrkadan kamyon çarptı adama arka çamurluk ve stop hasar aldı z-moto 2000 ytl civarı bir maliyet ve 30 gün teslimat süresikarşılığında parçaları hollanda dan getirtti.
bilgin olsun sağlıcakla.

merhabalar arkadaşım ben motorsiklet tamircisiyim bahsetdin parçalar çok para tutar ben motorunuza talim olabilirim bana parçaolarak lazım oluyor satmak isterseniz bana msn adresimden ulaşmanızı ricaederim [email protected]

dostum işin zor suan bi vn 800 e motor yapıyorum allah yardımcın olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

010710130407.jpg

010710130421.jpg
011510184156.jpg

011710120556.jpg

011710134544.jpg

batuhan usta listeyi görünce bu topladığın motor için şükretmek lazım heralde dimi :)

:) tamam
gerçi çok olay büyümeden müdehale etmeninde avantajı oldu sanırım,
sonuç olarak ellerine sağlık :)

evet yani çok para tutarda kaç para 500 mü 1000 mi 1500 mü

arkadaşım ben satmak isterse motora talip olurum dedim bunun için 500 mü 1000 felan gibi cevaplamak bence ayıp düşüyor ben sadece mantıklı bir öneri sundum kaldıki bana cevap verecek kişi öncelikle motorun sahibi olmalı bilmem anlata bildimmi

öncelikle zaten sizin 2007 yılındaki bi konuyu hortlatmanız neticesinde konu üzerinde konusulmaya başlandı,başka insanlar da bunu atlamış olacaklarki dönmeye başladı.
ayrıca çok para tutacağını tek söyleyen siz değilsiniz ve yukarıda da görebileceğiniz gibi başka arkadaşlarda kaç para tutuyo bu parçalar merak ettim demişler bende bu parçaların ne kadar tutacağını bilen birisi varsa öğrenelim açısından konustum,zira yukarıda da anlaşılacağı gibi bende motor toplattığımdan merak ve konuya ilgi duyup forum içeriğine göre bunları konusup paylaşıp sorup üzerine yorumlar yazmamda gayet normal.ancak sizdeki bu alınganlık nedir onu anlayamadım.bunun üzerine polemiğede girmeye gerek yok bence,iyi akşamlar.

[/COLOR]bu arada bende duyurmuş olim kavazaki vn 800 lazım bana kazalı olabilir motoru arızalı olabilir elinde olan varsa veya yardımcı ola bilirseniz sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------

öncelikle zaten sizin 2007 yılındaki bi konuyu hortlatmanız neticesinde konu üzerinde konusulmaya başlandı,başka insanlar da bunu atlamış olacaklarki dönmeye başladı.
ayrıca çok para tutacağını tek söyleyen siz değilsiniz ve yukarıda da görebileceğiniz gibi başka arkadaşlarda kaç para tutuyo bu parçalar merak ettim demişler bende bu parçaların ne kadar tutacağını bilen birisi varsa öğrenelim açısından konustum,zira yukarıda da anlaşılacağı gibi bende motor toplattığımdan merak ve konuya ilgi duyup forum içeriğine göre bunları konusup paylaşıp sorup üzerine yorumlar yazmamda gayet normal.ancak sizdeki bu alınganlık nedir onu anlayamadım.bunun üzerine polemiğede girmeye gerek yok bence,iyi akşamlar.

ben tarihine dikkat etmedimde arkadaşım senin kullandıgın kelimeler yanlış hortladın diyorsun sadece tarihine dikkat et diye bilirsin neyse mevzuyu fazla uzatmak istemiyorum sende alınma belki buda bir doslugun başlangıcıolur görüşmek üzere

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar