Kısa ama keyifli geziydi

===YOL AVCISI===

30/01/2010
Cumartesi

KISA AMA KEYİFLİ GEZİYDİ

ESKİŞEHİRde ,Bir kaç gün önce yağan karın,ardından gelen ayazın sonrasında ,bugün öylesine güneşli,bahar kokan bir hava vardı ki.
Hava böyle olunca, eşimden gezi teklifi geldi :) Bende onu kırmadım ,hemen motoru hazırlayıp çıktık yola.
Vakit geç olmuştu ve akşam üzeri işte olmam gerekiyordu.
Bu yüzden, Şehir içinde gezelim,desemde eşim karşı dağlara gitmek istedi.
Sonuçta BOZDAĞA doğru yola çıktık.

Tam motorumuza yerleşip evden ayrılacağımız sırada.Hava birden kararmaya ve iri
yağmur damlacıkları atıştırmaya başladı.
Ancak,ikimizde yola çıkmaktan vazgeçmek istemedik.ESK.BURSA yolundayız.
BozdaCross002Small.jpg

Neyse ki yağmur hızlanmadı.
BozdaCross003Small.jpg

BozdaCross005Small.jpg

BozdaCross006Small.jpg

Şehri geride bırakıyoruz.
BozdaCross007Small.jpg

BozdaCross008Small.jpg

Hava güzel ama nede olsa kış ayı.
BozdaCross009Small.jpg

BozdaCross010Small.jpg

BozdaCross012Small.jpg

KESKİN Göleti yolu üzerindeyiz.
BozdaCross014Small.jpg

BozdaCross015Small.jpg

BozdaCross017Small.jpg

Sanırım gölet buz tutmuş.
Dönüşümüzü göletin karşı kıyısından yapacağız.
BozdaCross019Small.jpg

EĞRİÖZ Köyüne yaklaşıyoruz.
BozdaCross020Small.jpg

BozdaCross022Small.jpg

BozdaCross023Small.jpg

BozdaCross025Small.jpg

Köy içinden bir kaç foto.
BozdaCross026Small.jpg

BozdaCross028Small.jpg

BozdaCross029Small.jpg

BozdaCross030Small.jpg

Köyüde geride bırakıp.Tırmanışa geçiyoruz.
BozdaCross031Small.jpg

BozdaCross033Small.jpg

BozdaCross034Small.jpg

BozdaCross035Small.jpg

Yol fazla iyi değil.Karlar eridiğinden ıslanıp, gevşemiş.
BozdaCross036Small.jpg

BozdaCross037Small.jpg

BozdaCross038Small.jpg

BozdaCross039Small.jpg

Önümüze ilk çıkan çeşmede mola için duruyoruz.
BozdaCross042Small.jpg

Mola sırasında minik atıştırma yapıyoruz.Ardından işe geç kalabilirim düşüncesiyle daha
fazla ilerlemeyip dönüşe karar veriyoruz.
BozdaCross044Small.jpg

BozdaCross045Small.jpg

BozdaCross049Small.jpg

BozdaCross050Small.jpg

BozdaCross054Small.jpg

BozdaCross061Small.jpg

BozdaCross062Small.jpg

Dağdan iniş yaptık ve şu an gölete doğru ilerliyoruz.
BozdaCross072Small.jpg

BozdaCross074Small.jpg

BozdaCross078Small.jpg

BozdaCross080Small.jpg

BozdaCross085Small.jpg

Kısa ve dik bir tırmanışın ardından eski ocaklardayız.
BozdaCross086Small.jpg

BozdaCross091Small.jpg

BozdaCross110Small.jpg

BozdaCross112Small.jpg

BozdaCross116Small.jpg

BozdaCross117Small.jpg

BozdaCross120Small.jpg

İleride yolun sağından iniş yapıyoruz.
BozdaCross121Small.jpg

BozdaCross124Small.jpg

Çamura bata bata iniyoruz.
BozdaCross127Small.jpg

BozdaCross128Small.jpg

Bundan sonra foto almadan,evimize dönüyoruz.
BozdaCross129Small.jpg

Hiç akılda yokken güzel dakikalar geçirdik.Eve döndüğümde çamur öyle inatçı çıktı ki
motorumu temizlemek için baya bir uğraştım.
.......... HERKESE GÜZEL SÜRÜŞLER,MUTLU GÜNLER DİLİYORUM...........

===YOL AVCISI===

jr.

enduro aldırırsınız adama :mrgreen: çok keyifli..teşekkürler.

çok güzel ama çok ıssız ya biraz ürkmemek elde değil yani
....:)Teşekkürler.Korkulacak kadarda ıssız değildi....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

Güzel bir gezi olmuş.Kazasız sorunsuz nice geziler.
.....Çok sağolun,bende size ve herkese kazasız sürüşler dilerim.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

enduro aldırırsınız adama :mrgreen: çok keyifli..teşekkürler.
.....Size de TEŞEKKÜRER :) Enduro almakla PİŞMAN olmazsınız :) Şiddetle tawsiye ederim :)

Güzel gezi yapmışsınız,bir dahaki sefere daha uzun ve bol resimli bir gezi bekliyoruz....
Paylaşım için teşekkürler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en güzelini yapmışsın manzaralar süper ha motora öyle bakma cross dediğin heryeri çamur olur, sevgiyle sağlıcakla kal

Güzel gezi yapmışsınız,bir dahaki sefere daha uzun ve bol resimli bir gezi bekliyoruz....
Paylaşım için teşekkürler...

.....ÇOK Teşekkürler.İNŞALLAH :) .....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 ----------

elinize sağlık allah kaza bela vermesin.:rendeer:

..... :) AMİN.Bütüüün motorseverleri ALLAH kazalardan korusun.......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------

İşte bunu seviyorum:mrgreen:

Paylaşm içn tşkr..
.....Ben Teşekkür ederim :) .....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 ----------

en güzelini yapmışsın manzaralar süper ha motora öyle bakma cross dediğin heryeri çamur olur, sevgiyle sağlıcakla kal

.....:) Beğenmeniz mutlu etti,gerçekten KİRLENMEK GÜZEL size katılıyorum :)MUTLU GÜNLER DİLERİM...

bende bi cors alip çamura bulamak istiyorum kendimi :D heveslendim görünce tvs apachem le takla atmıştım kilyosta tepeyi çıkarken 650 ile kemerburgazda ormanda yan yatmıştım ormanı yakıyodum nerdeyse :D havalar biraz ısınsın aklımda bi cross sırf ormanda tırmanmak için paylaşım için saol güzel bi gezi olmuş epeydir siteye girmiyodum özlemişim

güzel gezi olmuş.hele sevdiğiyle birlikte yapılan geziler tadından yenmiyor..ellerinize yüreğinize saoğlık..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben daha önceki gezi yazılarında hiç eşinle gezdiğini görmedim ,hanım yeni yenimi alışıyor yoksa yanlız gezmelerdenmi sıkıldın :) ama bi o göl kenarında ufak bir mangal olayı yapsaymışınız daha da keyifli olurmuş :cherry:

bende bi cors alip çamura bulamak istiyorum kendimi :D heveslendim görünce tvs apachem le takla atmıştım kilyosta tepeyi çıkarken 650 ile kemerburgazda ormanda yan yatmıştım ormanı yakıyodum nerdeyse :D havalar biraz ısınsın aklımda bi cross sırf ormanda tırmanmak için paylaşım için saol güzel bi gezi olmuş epeydir siteye girmiyodum özlemişim
..... :) Her şey gönlünüzce olsun.TEŞEKKÜRLER.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 ----------

güzel gezi olmuş.hele sevdiğiyle birlikte yapılan geziler tadından yenmiyor..ellerinize yüreğinize saoğlık..
..... :) Haklısınız gerçekten öle.TEŞEKKÜRLER.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:47 ----------

ben daha önceki gezi yazılarında hiç eşinle gezdiğini görmedim ,hanım yeni yenimi alışıyor yoksa yanlız gezmelerdenmi sıkıldın :) ama bi o göl kenarında ufak bir mangal olayı yapsaymışınız daha da keyifli olurmuş :cherry:
.....:) Hayır,eşimle 15 yıldır sürekli gezeriz.O da en az benim kadar motor gezilerini sewer.Ancak eşimle olan gezilerimin sadece bir kaçını sitede paylaştım.Mangal olayında da haklısınız ama malum ,öğleden sonra geziye karar verdik .Akşama da işte olmam gerekliydi.Bu geziyi bile anca yetiştirdik.

ne güzel gezmişsiniz öyle:cherry: kesinlikle benim motoru satıp yerine bir enduro alıyorum:cat: önümüzdeki yaz bende dağ tepe demicem deli gibi gezcem... :)

Paylaşım için Teşekkürler güzel Bir gezi olmuş. Allah Banada Böyle bir Cross yada Enduro Nasib ederde Bende Dag Bayırr Özgür bir şekilde Gezebilme Fırsatını Yakalaırm.

ne güzel gezmişsiniz öyle:cherry: kesinlikle benim motoru satıp yerine bir enduro alıyorum:cat: önümüzdeki yaz bende dağ tepe demicem deli gibi gezcem... :)
..... :) Öncelikle çok SAĞOLASINIZ,Enduro almak bir motorcu için tam isabet derim :cat: Dağlar bizim gibileri bekliyor :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------

Paylaşım için Teşekkürler güzel Bir gezi olmuş. Allah Banada Böyle bir Cross yada Enduro Nasib ederde Bende Dag Bayırr Özgür bir şekilde Gezebilme Fırsatını Yakalaırm.
.....Size de TEŞEKKÜRLER.Umarım ALLAH gönlünüze göre werir ve SİZDE dilediğinizce güzel geziler gerçekleştirisiniz.Bende yıllardır motor kullanmama rağmen,enduro tadını yeni alıyorum.We geçen zamanlarıma yanıyorum.AHHH NİYE ÖNCELERİ ALMADIM DİYE :cherry:

güzel gezmişsiniz tebrikler.Ama su resmi gördükten sonra sunu düşündüm.Bizim burda 1 liraya tazzikli su temizliği yaptığımız bi benzinlik var.Motorum bu hale gelse ben onu orda nasıl yıkarım :) adamın surat ifadesi ne olur:) adam arkamdan 5 jeton atsa anca temizler mekanı :):):)
BozdaCross128Small.jpg

paylaşım için teşekkürler
.... :) Ben size TEŞEKKÜR ediyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 ----------

güzel gezmişsiniz tebrikler.Ama su resmi gördükten sonra sunu düşündüm.Bizim burda 1 liraya tazzikli su temizliği yaptığımız bi benzinlik var.Motorum bu hale gelse ben onu orda nasıl yıkarım :) adamın surat ifadesi ne olur:) adam arkamdan 5 jeton atsa anca temizler mekanı :):):)

.....TEŞEKKÜRLER.Bende o geziden sonra ewe döndüm ve motorumu :) bildiğimiz hortum ve süngerle yıkadım.Tabiii baya uğraşarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar