Bisan pejo 103

Merhaba arkadaşlar bende star 103 motor var silindir pston yeni mtora hız yaptırmak istiyorum son hız 70 gördü başka yok karbiratör orjinal kasnak orjinal dişli orjinal nasıl hız yapabilirm yadımcı olurmusnuz tşşkkrler

Merhaba arkadaşlar bende star 103 motor var silindir pston yeni mtora hız yaptırmak istiyorum son hız 70 gördü başka yok karbiratör orjinal kasnak orjinal dişli orjinal nasıl hız yapabilirm yadımcı olurmusnuz tşşkkrler

şimdi pek sıkıştırmadan bas bi cırcır egzos alırsan hızında 5-10 km artar motor daha iyi çalısır 15-15 karbüratör bulabilirsen ondan tak derim.rampa çıkmıyorsan ince kayış al uzun yolda motoru sıkıştırmaz motorun max hızlarına çıkabilir 85 90

eeywallah saol da motorun fotografı var nasıl koyacam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------

başka birileri de yardım edebilirmi ??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fotonu imeycşeyk e yükle... Linki kopyala yapıştır...:wiinkk:

Mt atölye-teknik servis bölümüne açalım arkadaşlar böyle konuları.Lütfen! Ayrıca o motorla hız yapacağım diye sakın aynaları frenleri sökme dostum.:) Arka dişliyi küçültebilirsin.Ama çekişten düşecektir.

iniş aşağı yolda kayışı çıkaracan. bak ne sürat yapıyor...:)

mraba..ben yeni pejo103 şasesi aldım fakat mtor hakkında pek fazla bilgim olmadığımdan işim zor oluyor bende şuan 12 12 lik karbüratör var öteki parçalarıda almadan önce size danışmak istiyorum nasıl hızlı olur motorum hangi parçalar lazım olur acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden çok tşkkr ederm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar