MT İstanbul - 30 Ocak '10 - Kuzeybatı İstanbul Gezisi

siz bu fotoğrafı çekerken ben sizin az uzağınızdaydım kornaya bastım ama farketmediniz transit geçtim...ben çok gerinizde sağdan Tayakadın sapağındna karaburuna gidiyordum...

oralar çok güzel yerlerdir...Ama güzergah konusundan kafalar karışık...

Tem Otoyolunun Seyrantepe kesiminden (yeni GS stadını geçince ilk sağ sapak) Kemerburgaza giden yolun bitimine yakın Ağaçlı sağaı gelir...yolun önemli kısmı kaymak gibi asfalttır...ısnt ıt...

Aynen öyle asfalt son derece şugar..yol yeni yapılıyor zaten..Tayakadın'dan sonrası bitmemiş henüz..
Madem gördün bizi neden durmadın yanımzıda karrdeşim? :)

ne oldu gezi ya gittilermi ?

Gezi yattı..Sabah ben uyandığımda hava kapalı görünüyordu sonra geri yattım yatağa..Öğlen kalktım onda da saat geç olmuştu..
Yarın sabah hava durumuna göre hareket edeceğim şahsen..

İsteyen olursa haber bıraksın buraya sabah telefonlaşıp hareket ederiz..

birde çok erken çıkıyorsunuz hacı abiler...Sadece Pazar izni olanlar içinıda düşünün...erken çıkp oralarda sıkılmayın sonra...güzergaha Karaburunuda ekleyn...durusuda köfte yemeyi unutmayın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

ben aslında sizin olduğunuzu o gün açtığınız topikte farkettim...

birde çok erken çıkıyorsunuz hacı abiler...Sadece Pazar izni olanlar içinıda düşünün...erken çıkp oralarda sıkılmayın sonra...güzergaha Karaburunuda ekleyn...durusuda köfte yemeyi unutmayın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

ben aslında sizin olduğunuzu o gün açtığınız topikte farkettim...

Olsun usta gene de uğrayaydın, o ıssızlıkta iki motor yanyana kim olabilir ki :p
Karaburun'u biliyorum, çok tavsiye ettiler..
Bu arada Cumartesi uygun oluyor bana..Ama dersen ki "bende gelecem, Pazar gününe alın" o vakıt Pazar olur :)

gidenler dönmedi mi ne oldu.,?

hakkaten ya jandarmaya haber mi bıraksak :)

Gitmedikkigelelim..
Eski bir Çin atasözü :p

kısmet olmadı abicim...erken çıkmasanız 1-2 gibi çıksanız neden gelmeyim...

bu pazar hava düzelir mi acaba? cuma kar geri geliyormuş, yarın birşey yokmuş, haftasonu iyi dedi tv ama gürkan abimiz ne diyor :) istanbulun havasına da kızlarına da güven ulmaz :) ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar