yirim yirimm onu ben![]()
Valla kapışırsınız artık kim kimi yer bilemiyorum
yirim yirimm onu ben![]()
arkadaslar cok guzel bi gezi oldu tesekker ederim.özlemiş gezmeyi ii geldi.ama biraz soğuk geldi daha yeni ısındım diyebilirim.bi daha ki sefere hava sıcakken yapalım ama.böle biraz zor oluyoerhan kask için tesekkur ederim.yoksa halim fenaydı :rendeer: tuncer cok sey kaçırdın gelebilseydin keske .:cat:
yapamadık vallaha bi daha ki sefere artık:cherry::cherry:
erman kardan adam yaptı mı diye soruyorlar
yaptın mı ?? :cherry::queen::queen:
arkadaşlar güzel gezi olmuş elinize sağlık.walla izmirli mt li arkadaşlarla şimdiye kadar tanışamadım ama izmire döndüğüm zaman sizlerle tanışmak isterim.
kar avına karagöl tarafına mı gittiniz acabA?
arkadaşlar güzel gezi olmuş elinize sağlık.walla izmirli mt li arkadaşlarla şimdiye kadar tanışamadım ama izmire döndüğüm zaman sizlerle tanışmak isterim.
kar avına karagöl tarafına mı gittiniz acabA?
Kardan Erman yapıcaktık aslında ama çok uzun sürer diye vazgeçtik:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:50 ----------
Bekleriz mutlaka:rendeer:
Balçovanın üstüne çıktık tam olarak:wiinkk:
tamam bi dahaki sefere yapın.bende senle gökalpten :queen:kar topu :queen: yapıp sağa sola atıcam bakalım hanginiz daha uzağa gitcek:cherry::cherry:![]()
Güzel gezi olmuş..Ama hanımları üşütmüşsünüz gibime geldi
Neyseki sonrasında içilen çay günü tamamlamış..
Selamlar İzmir'e...
vayy ..vayy.vayyy.. neler olmuş neler...bende bu kaçaklar gözükmüyor diyordum...:cherry:
şapka düştü.....neyse eyvallah diyoruz...şaka bi yana motorcu olduğunuzu unutmuştuk yahu..yeniden hatırladınız...buna sevindim...:cherry:
Selamlar İzmir'e...
Selamlar İzmir'e...