(MT-İZMİR) 'Yok artık İzmir'e kar mı yağmış!!' gezisi

arkadaslar cok guzel bi gezi oldu tesekker ederim.özlemiş gezmeyi ii geldi.ama biraz soğuk geldi daha yeni ısındım diyebilirim.bi daha ki sefere hava sıcakken yapalım ama.böle biraz zor oluyo:p:p erhan kask için tesekkur ederim.yoksa halim fenaydı :rendeer: tuncer cok sey kaçırdın gelebilseydin keske .:cat:

arkadaslar cok guzel bi gezi oldu tesekker ederim.özlemiş gezmeyi ii geldi.ama biraz soğuk geldi daha yeni ısındım diyebilirim.bi daha ki sefere hava sıcakken yapalım ama.böle biraz zor oluyo:p:p erhan kask için tesekkur ederim.yoksa halim fenaydı :rendeer: tuncer cok sey kaçırdın gelebilseydin keske .:cat:

erman kardan adam yaptı mı diye soruyorlar
yaptın mı ?? :cherry::queen::queen:

arkadaşlar güzel gezi olmuş elinize sağlık.walla izmirli mt li arkadaşlarla şimdiye kadar tanışamadım ama izmire döndüğüm zaman sizlerle tanışmak isterim.

kar avına karagöl tarafına mı gittiniz acabA?

erman kardan adam yaptı mı diye soruyorlar
yaptın mı ?? :cherry::queen::queen:

Kardan Erman yapıcaktık aslında ama çok uzun sürer diye vazgeçtik:p:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:50 ----------

arkadaşlar güzel gezi olmuş elinize sağlık.walla izmirli mt li arkadaşlarla şimdiye kadar tanışamadım ama izmire döndüğüm zaman sizlerle tanışmak isterim.

Bekleriz mutlaka:rendeer:

Balçovanın üstüne çıktık tam olarak:wiinkk:

biz de sizinle tanışmak isteriz :cat:
karagölden daha yakın bir yeri tercih ettik balcova teleferigin üstünde kalıyor gittigimiz yer:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başlıkta güzel olmuş :) ,gezide ,tebrikler işin içinde zaten İzmirli olunca dahada bir farklı oluyor ....

Kardan Erman yapıcaktık aslında ama çok uzun sürer diye vazgeçtik:p:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:50 ----------

Bekleriz mutlaka:rendeer:

Balçovanın üstüne çıktık tam olarak:wiinkk:

tamam bi dahaki sefere yapın.bende senle gökalpten :queen:kar topu :queen: yapıp sağa sola atıcam bakalım hanginiz daha uzağa gitcek:cherry::cherry::p:p

çok teşekkürler.şuan izmire çok uzaklardayım ama izmire döndüğümde tanışmak isterim.şimdiden nice kusursuz ve kazasız kmler..

vayy ..vayy.vayyy.. neler olmuş neler...bende bu kaçaklar gözükmüyor diyordum...:cherry:
şapka düştü.....neyse eyvallah diyoruz...:) şaka bi yana motorcu olduğunuzu unutmuştuk yahu..yeniden hatırladınız...buna sevindim...:cherry:

tamam bi dahaki sefere yapın.bende senle gökalpten :queen:kar topu :queen: yapıp sağa sola atıcam bakalım hanginiz daha uzağa gitcek:cherry::cherry::p:p

:queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------

grnt0002p.jpg

bir tane daha foto varmış hatırı kalmasın :queen:

Güzel gezi olmuş..Ama hanımları üşütmüşsünüz gibime geldi :)
Neyseki sonrasında içilen çay günü tamamlamış..
Selamlar İzmir'e...

vayy ..vayy.vayyy.. neler olmuş neler...bende bu kaçaklar gözükmüyor diyordum...:cherry:
şapka düştü.....neyse eyvallah diyoruz...:) şaka bi yana motorcu olduğunuzu unutmuştuk yahu..yeniden hatırladınız...buna sevindim...:cherry:

Valla ne zamandır ilk defa yol yaptık Naci Abi oda tamamen kar aşkına:cat:

Şu yağmurlar bi azalsın bişeyler yaparız yine:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

Güzel gezi olmuş..Ama hanımları üşütmüşsünüz gibime geldi :)
Neyseki sonrasında içilen çay günü tamamlamış..
Selamlar İzmir'e...

Tek üşüyen hanımlar olmadı ya hepimiz üşüdük hatta benim motorun jiglesi dondu kitlendi ama sucuk şahaneydi bizdende size selamlar:cat:

Helal size gençlik böyle birşey işte (sanki çok yaşlıyım ya:p)

Güzel gezi olmuş tebrikler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar