motor uzamıyoor:(

Eger düzenli olarak süt verirseniz motorunuza fena uzar benden söylemesi. :mrgreen:

arkadaşlar motorum artık 150cc ön dişi 1 diş büyüttüm serilik çok ataklık çok.4 le çok rahat rampalar çıkabliyiomç.ama motor uzamıyo bu tür motorlara biniyorum dierleri çatlayasıya kadar uzuyor benmki uzmamıyor ne yapmalıyım.

baskete yolla belki uzar:p:p:p:p:p

tabi enes motorun orasını burasını kurcalarsan olacagı bu bırak kardeşim be orjinal kalsın 120 senin neyine yetmio :D hehe en iyisi sat onu enes rx king al anca yeter :) yada gel sana bnm arorayı vereyim silindiri süper uzadıkca uzuo kerata heleki souk havalarda ben onu mest ediom rüzgarda beni :mrgreen::mrgreen:

tabi enes motorun orasını burasını kurcalarsan olacagı bu bırak kardeşim be orjinal kalsın 120 senin neyine yetmio :D hehe en iyisi sat onu enes rx king al anca yeter :) yada gel sana bnm arorayı vereyim silindiri süper uzadıkca uzuo kerata heleki souk havalarda ben onu mest ediom rüzgarda beni :mrgreen::mrgreen:

ben senin aroranı 17 41 dişliyle geçerim:D

len ne adamsın:p sen tut 1000 liraya rx115 al. sonra git geri sat. kimi bulamazmış kimi de rxin değerini bilemezmiş:cherry:

hehe caktırma arkadasım pişman oldum ama :D son pişmanlık fayda etmio xD ama rx bana cok geldi mobiletten sonra harbiden

len senin bindiği rx 115 mi:queen: yan sanayi dolu rektefiye yikim bilir kaç defa gördü plaka yok ruhsat yok gelde bi buraya ceza nasıl kesiliyomuş gör:D

len senin bindiği rx 115 mi:queen: yan sanayi dolu rektefiye yikim bilir kaç defa gördü plaka yok ruhsat yok gelde bi buraya ceza nasıl kesiliyomuş gör:D

oLm o rex te plakada vardı ruhsatta sdece ehliyetim yoktu manyak hem ben memnundum motordan neresi yansanayi olursa olsunda ucuza almıştım zaten cok sağlamdı bence 3 kere kaza ettim motorla masraf etmeden 1400 e sattım 150 tl kar ettim :queen: :bounce:

oLm o rex te plakada vardı ruhsatta sdece ehliyetim yoktu manyak hem ben memnundum motordan neresi yansanayi olursa olsunda ucuza almıştım zaten cok sağlamdı bence 3 kere kaza ettim motorla masraf etmeden 1400 e sattım 150 tl kar ettim :queen: :bounce:

ben beğenmiştim pejoyu satıp rx aldığında.iyi de etmiştin hani

he hatırlıorm :mrgreen: ama rx ten arorada arkadaslar hepsi deveden eşşeğe demişti :pr: şimdide eşşekten deveye geçmeyi düşünüorm ama hayırlısı ;:D :cat:

bundan sonra yaşın ilerleyince daha iyisini alırsın 600 lük filan.o zaman eşekten arap atına geçiş olur:cherry:

1_image_for_silan_1458850.jpg

Bu motorlami sen 130 yapiyorsun??? Bu motorun on freni bile kampana yaaa. Panik durumunda fren yaptiginda 130 ile ne olacak peki?? Alkolu cokmu kacirdiniz siz? Kucucuk derme catma motorlara bilmeden etmeden bir suru eklentiler yapiyorsunuz. Moto GP de bunu gelistiren muhendisler var ,adamlar tum hayatlari bunun ogrenmek ile gecmis. Her milimetreyi hesaplayarak yapiyorlar.Siz sanayi ustasi ile akil birligi yapip sonunu bilmediginiz seylere kalkisiyorsunuz.

Bakin size abi nasihati , hiz esittir motor gucu demektir. Biriktir parani git yuksek cc li motor al , iyi bir kask al. Git onunla bos yolda hiz yap yada kapis, sorun degil. Bu motorun ne freni nede lastigi ona gore yapilmis. Sen halen 130 yapmasi lazim fantezilerindesin. Biz sana hiz yapma demiyoruz , bizde yapiyoruz yeri geldimi , ama altimizdaki motor ona gore.

Bende sizin gibi 125 cc motor ile basladim , ikinci motorumu 175 cc yapacam diye ugrasirken usta bana sunu dedi. Buna harcadigin para haram. Saa geri vermez. Git adam gibi bir motor al. O sana hakkini verir dedi. Adam hakli .

Sen disliler ile oynuyorsun iyi hos guzel ama o suratte disline uyguladigin basinci biliyormusun? Tabiki hayir. Ya o zincir 130 ile giderken kopar ise ne olacak. Sansin var ise zincir tekerlege girer 10 takla atarsin. Belki tekerlikli sandeyede kalirsin.Ama once o kopan zincir bacagini bicak gibi koparmaz ise...

Ağırlıkları atmayı dene motordan far stop çamurluk ne varsa sök yarış granajı hesabı olmadı motora binerken ayakkabılarını anahtarlığını çıkar..Şaka bi yana bu 120 130 merakın yüzünden başına iş alacaksın haberin olsun.

Bujiyi değiştir veya tırnağı temizleyip tırnak aralığını 0,7 ye ayarla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar