ben bundan neden hic görmedim yason 3 gündür sitede gördüm sadece . türkiyede satılmıyormu?
aynen öyle kardeş.genelde serseri tayfası biniyorArkadaşın sattığı vardı birtane.Çok güzel makine gerçekten.Ama temizini bulmak gerçekten çok zor.Hep zorlanıp harap edilmiş makineler. . .

Gerçekten de ölüm makinesi sayılırlar ama bunun nedeni hızlı gitmelerinden çok o hız için uygun aerodinamik, frenler, güvenlik gibi birçok şeyden yoksun olmaları.
Ayrıca hız konusu da ne kadar modifiye bile edilse o aletin 220 km/s hızlara çıkabileceğine inanmam biraz güç.
Gerçekten de ölüm makinesi sayılırlar ama bunun nedeni hızlı gitmelerinden çok o hız için uygun aerodinamik, frenler, güvenlik gibi birçok şeyden yoksun olmaları.
Ayrıca hız konusu da ne kadar modifiye bile edilse o aletin 220 km/s hızlara çıkabileceğine inanmam biraz güç.
![]()
Bu güzelmiş. Bu tarz motorları sevmememe rağmen ben bile bunun üzerinde coşabilirim. Aynı bizdeki Doğan Görünümlü Şahin tutkusuna benziyor.
Hani bunlara harcadıkları paralarla gidip zaten büyük makina alabilirler ama işin zevki burada sanırım. Bu makinayla coşmak. Gidip Doğan almayıp aradaki farkın iki katı harcayarak doğan görünümlü şahin yapmak gibi.
Çok eğlenceli bir şeye benziyor...
Mesela ben olsam modifiyeye arka frenlerden başlardım. Direk disk koyardım falan filan. Ama baksanıza orjinal sistemini bozmamış hiçbiri.