Uzun yolda bulunması gerekenler. . .

Forumda çok aradım ama bulamadım.Arkadaşlar malum hepimiz motosiklet kullanıyoruz.Arabalar kadar büyük bir bagajımız yok.Uzun yola çıkarken yanımızda bulunması gereken malzemeler konusunda bir liste hazırlasak.Motosikletimiz için gerekli olan ve kendimizin değiştirebileceği şeyler.Ben listeye başlıyorum.Daha sonra herkes fikirlerini yazdığında bunları bir mesajda toplarız.
1-Şambrel.(Ön ve arka)
2-Anahtar takımı.(Lastiğide sökebileceğimiz)
3-Bir adet buji.(Buji anahtarı da dahil)
4-Yedek bir sigorta
5-Tornavida,pense,buji anahtarı vs. olan bir takım.(Genelde motosikletlerde veriliyor diye bunları saymasak da olabilir)
6-Küçük bir pompa.
7-Yedek far ampülü.
8-Motor yağı.
9-. . .

Forumda çok aradım ama bulamadım.Arkadaşlar malum hepimiz motosiklet kullanıyoruz.Arabalar kadar büyük bir bagajımız yok.Uzun yola çıkarken yanımızda bulunması gereken malzemeler konusunda bir liste hazırlasak.Motosikletimiz için gerekli olan ve kendimizin değiştirebileceği şeyler.Ben listeye başlıyorum.Daha sonra herkes fikirlerini yazdığında bunları bir mesajda toplarız.
1-Şambrel.(Ön ve arka)
2-Anahtar takımı.(Lastiğide sökebileceğimiz)
3-Bir adet buji.(Buji anahtarı da dahil)
4-Yedek bir sigorta
5-Tornavida,pense,buji anahtarı vs. olan bir takım.(Genelde motosikletlerde veriliyor diye bunları saymasak da olabilir)
6-Küçük bir pompa.
7-Yedek far ampülü.
8-Motor yağı.
9-. . .

Kamplı gibilecek ise daha cok eksik var ama kamp olmayacagını varsayarsak
9: dublesk lastik için lastik spreyi.
10: Bir muddet yetecek kadar Su.

370 gidiş 370 donus olmak üzere740 km lik yola gittim yanımda yukarıda sayılan malzemelerden sadece 5 ve 8 maddelerde belirtilenler vardı. Ha bir de az miktar para. Bunlardan sadece 5. maddedekileri ve parayı kullandım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olmazsa olmazlar;Lastik için 3'lü levye takımı,yama seti,kurbağacık anahtar,düz-yıldız orta boy tornavida,yedek far ampulü ve stop ampulü,sigorta.Fazla da yer kaplamaz bunlar.:cat:

motorhocası 3lü levye takımı yazmışsın nasıl birşey olduğunun resmini koyabilirmisin? Yazın ki uzun yol için hazırlıklara başladım bile. . .

Bu havalarda kimsenin uzun yol yapacağını sanmıyorum ama bilgiler için teşekkürler.:)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sigara kullanmıyorsanız bile her ihtimale karşı bir çakmak :)

para var

para var çare var o kadar şeyi doldurup ne yapcan motora benim için sigara çakmak su yeterli:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar