Selamun Aleyküm

Selamun Aleyküm Motosiklet.net ahalisi bende motosiklet hayranıyım yanlız yaz sonu bi motosiklet kullanıcısı olabilecem:))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin,çok iyi tanıttın kendini,en azından şu tarz seviyorum falan yok mu:)

Hoşgeldin,çok iyi tanıttın kendini,en azından şu tarz seviyorum falan yok mu:)

Daha motosiklet piyasasında yeniyim diyebilirim merakım son 6-7 aydır fazlalastı henüz kendi motosikletim olmadıgı icin tamda bu piyasadıyım diyemem (insallah yaz sonu alıyorum) ne tür seviyorum sorusuna sağlıklı cevap veremem cünkü simdiye kadar cevremdeki tanıdıklarının motorlarını sürdüm :D yani tüm tarzları denemek fırsat olmadı zaten vitesli motosiklet sürmeyi ögrenemedim bulundugum yer antalya/alanya burda %70 belki daha fazla otomatik vites motosikletler var bende sırf onları sürdüm yalan yok:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------

Bu arada Hosbulduk:):)

aleykumselam avatar resminden tarzını az çok belli etmiş galiba hoşgeldin ayrıca

Vitesli olarak yarı otomatik Cupları önerebilirim; Honda İnnova 125i,Yamaha CryptonR 110,Kymco Straith 150 Türkiye'dekilerin en iyileridir.

simdiye kadar cevremdeki tanıdıklarının motorlarını sürdüm :D yani tüm tarzları denemek fırsat olmadı zaten vitesli motosiklet sürmeyi ögrenemedim

çok şanslısın. motoru aldığımda kullanmasını hiç bilmiyordum :) çektim keratayı helikopter pistine. vurdum kırbacı vurdum kırbacı ::whip::::whip::::whip:::queen::queen:

çok şanslısın. motoru aldığımda kullanmasını hiç bilmiyordum :) çektim keratayı helikopter pistine. vurdum kırbacı vurdum kırbacı ::whip::::whip::::whip:::queen::queen:

:D:D o motor senin oldu bindin üstüne vurdun kırbacı:D:D eet o konuda sansl sayılabilirim yani otomatik kullanmak hic kullanmamaktan iyidir öle deilmi :):)

Vitesli olarak yarı otomatik Cupları önerebilirim; Honda İnnova 125i,Yamaha CryptonR 110,Kymco Straith 150 Türkiye'dekilerin en iyileridir.

evet bende cup tarzı düsünüyorum henüz lisedeyim okudugum icin kendi paramla alcam babamdan yardım istemicem o yüzden bütcem biraz kısıtlı:D ama bu saydıklarınızada baktım normalde zaten 2 bin tl den assa yok olanlarda cok yıpranmıs özellikle bu sahil kesimi oldugundanmıdır bilmiyorum bu markalar daha bi pahalı ama diğer cup tarzı motosikletler cok rahat 500-800 arası bulunuyo ama malum ya mondial yada baska çin motosikletleri güven olmuyo simdilik buralarda bulabilecegim en uygun Yamaha Crypton onuda belki alanya merkezde 1200 1000 civarı bulabilirim tahminim zaten bütcemde yaz sonuna kadar en fazla 1200 1300 olur:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 ----------

aleykumselam avatar resminden tarzını az çok belli etmiş galiba hoşgeldin ayrıca

Racing motosikletler ilgimi cekiyor ama kullanmak kısmet olmadı şimdiye kadar :)

Hoşgeldin heyecanlı çocuk^^ kelimelerinden artık şu yaz gelsin biran önce gibi bir anlam çıkardım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar