Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vallahi haklısın dostum dylan çok yakıyor özelikle tapa gaz gidersen..80e kadar olan hızlarda çok makul..80-110arası artış var ama dayanılmayacak gibi değil..ama 110dan sonra tam gaz yapıyosun ve yakıtı resmen içiyo diyebilirim anlamıyosun nereye gittiğini:) innova çok güzel motor ama ben artçılı biniyorum genelde o yüzden dylan daha rahat oluyo..bide titreşim hiç yok o yüzden şuan innova düşünmem ama benzin zamları böle giderse bellide olmaz..şimdilik böle hayırlısı artık..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şunun Türkçe'ye nasıl çevrildiğini bulsam,şeytan diyor git Japonya'ya şunu al bin gel,ama ufak bir adadan kaçırma problemi var.:p
Enjeksiyonlu takmıştır Japon başka satamaz orada.:cat:

vallahi haklısın dostum dylan çok yakıyor özelikle tapa gaz gidersen..80e kadar olan hızlarda çok makul..80-110arası artış var ama dayanılmayacak gibi değil..ama 110dan sonra tam gaz yapıyosun ve yakıtı resmen içiyo diyebilirim anlamıyosun nereye gittiğini:) innova çok güzel motor ama ben artçılı biniyorum genelde o yüzden dylan daha rahat oluyo..bide titreşim hiç yok o yüzden şuan innova düşünmem ama benzin zamları böle giderse bellide olmaz..şimdilik böle hayırlısı artık..:)

dylan yakıyor ama ona görede gidiyor ben 2007 de dylan almaya niyetlendim çok ama olmaadı bi şekilde...sonra tipsiz ps geldi yerine artık almam zaten ama dylan bu kasada enjeksiyonla gelsin 1 dakka düşünmem alırım yaktı dip gazda fena gerçekten ama su sogutma 16 bg makina kombine fren sistemi çok güzel makina:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:55 ----------

Gökhan valla çok hoşuma gitti makina yaa aşık oldum resmen ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:57 ----------

http://www.honda.co.jp/SUPERCUB/supercub110/?from=rcount

şurdada bisürü ıvır zıvır var ne manyakmış bunlar yaa adamlar cupcu resmen :p

motorhocası hangi model bu?? ben bakıyım..

arkadaşlar bu arada japonyada 600rr 78hp 1000rr 118hp imiş..baya bi kısıtlama yapmışlar nedendir acaba eksoz normu filan mı..:silent:

Son düzenleme:
Biraz kalite koksun ortalık.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:22 ----------

motorhocası hangi model bu?? ben bakıyım..

arkadaşlar bu arada japonyada 600rr 78hp 1000rr 118hp imiş..baya bi kısıtlama yapmışlar nedendir acaba eksoz normu filan mı..:silent:

O kadar indirdiklerine göre hız sınırlamasıdır,emisyon için güç kaybı %5 anca olur.

arkadaşlar bu cublar hondanın yakıt tüketimi konusunda hangi noktaya geldiğininde açık delili..50cc olanlar 1lt ile 110km 110cc olanlarda 63km gidiyo..nostaljik görünümde son teknoloji enjeksiyonlu makina..vallahi helal olsun adamlara..:)

slm millet satoyama merakını gidereyim arkadaşım yaşım 38 (18.07.1972)doğumluyum fotodaki benim oğlum 11 yaşında o bile 7 yaşında değil şimdi motor hocası gökhan arkadaşımın foto barış manço ya kardeş sen barış mançomusun demek lazım daha önceki sayfalarda benim kendi fotomda vardı arkadaşlar belirtmemiş ama önemli değil

slm millet satoyama merakını gidereyim arkadaşım yaşım 38 (18.07.1972)doğumluyum fotodaki benim oğlum 11 yaşında o bile 7 yaşında değil şimdi motor hocası gökhan arkadaşımın foto barış manço ya kardeş sen barış mançomusun demek lazım daha önceki sayfalarda benim kendi fotomda vardı arkadaşlar belirtmemiş ama önemli değil

Ben demiştim yahu değildir oğlu flndır demiştim netleşti şimdi:)

Bir yalan da ben atayım dedim,şakadır şaka:queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200

eyvallah abi :cat:

bu 7 yaş muhabbeti içinde de motorhocasını herzamanki gibi alkışlıyoruz:)

bu arada 1lt benzinle 55km gittim ben c90 super cup la ortalama 60km ile

Son düzenleme:
slm arkadaşlar c.tesi sabahı a2 direksiyon sınavı var gerçekten çok heyacanlıyım

Allah kolaylık versin innovacı geçersin zaten 20 soru hep aynı soruları soruyorlar..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------

eyvallah abi :cat:

bu 7 yaş muhabbeti içinde de motorhocasını herzamanki gibi alkışlıyoruz:)

bu arada 1lt benzinle 55km gittim ben c90 super cup la ortalama 60km ile

:queen::queen:eek:lur böyle vakalar alkış hocaya::biggrinnmustafa c90 bide 3 vitesti ama tüketim süperdi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 ----------

adam 145 cc takegava kitle iyi yardırıyo izleyin..

http://www.ktunnel.com/index.php/10...36981ec2e175ec1065840e0f22afa526aab6d52f15324

Ktünel çıkmıyorsa buradan izleyin,
http://www.youtube.com/watch?v=zFPAKUEuVCE
Murat izlemiştim bunu ,Midilli'li çocuk,her türlü modifiye imkanı mümkün.

yavv bu yunan veletlerin elinde her imkan var innova bi hayat tarzı orda a dan z ye her parça var burda bile kos adasında yer gök c90 innova kaynıyor...bizde 145 cc kiti isteriz bizde beyin isteriz bizde modifiye ekipmanı isteriz sayın muhterem honda:p:bounce:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yavv bu yunan veletlerin elinde her imkan var innova bi hayat tarzı orda a dan z ye her parça var burda bile kos adasında yer gök c90 innova kaynıyor...bizde 145 cc kiti isteriz bizde beyin isteriz bizde modifiye ekipmanı isteriz sayın muhterem honda:p:bounce:

bizde daha o kültür yok! oturmamış :cat: orası avrupa kenti kim ne derse desin git yollarına bak utanırsın:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:54 ----------

slm arkadaşlar c.tesi sabahı a2 direksiyon sınavı var gerçekten çok heyacanlıyım

heyecanlanacak bişey yok! 2 tur atacaksınız tamamdır :cat:

bizde daha o kültür yok! oturmamış :cat: orası avrupa kenti kim ne derse desin git yollarına bak utanırsın:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:54 ----------

Bilmezmiyim yollar yol sahiden, bizim yollar krater yolu..

dylan yakıyor ama ona görede gidiyor ben 2007 de dylan almaya niyetlendim çok ama olmaadı bi şekilde...sonra tipsiz ps geldi yerine artık almam zaten ama dylan bu kasada enjeksiyonla gelsin 1 dakka düşünmem alırım yaktı dip gazda fena gerçekten ama su sogutma 16 bg makina kombine fren sistemi çok güzel makina:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:55 ----------

Gökhan valla çok hoşuma gitti makina yaa aşık oldum resmen ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:57 ----------

http://www.honda.co.jp/SUPERCUB/supercub110/?from=rcount

şurdada bisürü ıvır zıvır var ne manyakmış bunlar yaa adamlar cupcu resmen :p
Dip gaz 4 litre yakıyor Aykan kardeş... Hızım genellikle 130*140 oluyor...:wiinkk:

Üff triger değişecek bekliyoruz bakalım bi İnnovacı kolay gelsin heyacanlanacak hiç bişey yok 8 adet dubaya gidip geleceksin zigzag çizdirecek.Forum'un kokusu.Aldı başını yürüdü be maşallah maşallah On numara resimler var yaa içim gitti resmen yok öle bi resimler hele siyahlı tam asalet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar