Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gökhannezaman çıktın mapus damından özledik mustafayıda senide....
Murat,motor yağı namusumdur,temizledim,çıktım:queen:
gökhannezaman çıktın mapus damından özledik mustafayıda senide....
herkese merhaba! 2008 kasım ayında sattığım innovam dan sonra topiğe baya ara verdim arkadaşlar, geçtiğimiz yaz bir aprilia scooter alsamda fazla binmeden sattım (çok yakıyordu)
motor almam artık heralde derken yine dayamadım. tadı damağımda kalan temiz honda super cup c90 araştırsamda istediğim gibi denk gelmedi, bende çok az kullanılmış bir kymco activ 125 aldım arkadaşlar motor 4000km ve 2007 model..
fakat innovanın ve hiçbir honda cup un tadını vermezmiş onu iyice anladım hondalarınızın kıymetini iyi bilin!
zamanında burada açılan active125 mi innova 125mi topiğinde boşa kendimi yırtmamışım..
tabi kymco da yabana atılacak motor değil ama o denge o sürüş o süzülme o ses o yumuşaklık bunda yok malesef
innovaya göre artıları eksileri ;
koltuğu daha rahat! çok garip ama aşırı atak ve seri ama bu insanı rahatsız ediyor düşük süratlerde dengeyi bozuyor.
kompresyon çok fazla 1. ve 2. viteslerde gazı bırakınca bileklerinizin üzerine yığılıyorsunuz bu durum debriyajı olumsuz etkiliyor bunu hissediyorum. innovadan biraz daha irice! innova 4. vitesde 80km ile giderken ve rahat bir süzülme ile seyrederken, bunun aynısını kymco için söylemek zor olur (galiba benim motoda bir problem var) garip bir yağ göstergesi var ama çözemedim! jantlar alaşım fakat tubeless değil! farı H4 halogen ama innovanın traktör ampulu kadar sağlıklı homojen aydınlatmıyor! 4lü park anahtarı mevcut! ayrıca farları açıp kapatabiliyorsunuz! innovada olmayan bi özellikte sellektör anahtarı bunda var "passing" (çok işe yarıyor ve etkili)
motorda 1.2.3. vitesler hızlanma 4.vites resmen scooter vitesi 40km de 4ü istiyor motor 80km 4de/1.5 gaz da 5. vitesi istiyor ama 5. vites yokdevirlendikçe hızlanıyor fakat o tork a rağmen neden o devirlere çıkmak ihtiyacı duyuyor anlamadım sanki bi vites bi dişli bi ayarsızlık var motorda 80km ile giderken gereksiz yüksek güç sarfediyor buda yakıta olumsuz yansıyor!! ama innovanın 70km ile çıkacağı yokuşu bu 85km ile çıkıyor diyebilirim hatta 90km buda tuhaf tabi ama gereksiz.
innova ile 3. vitesde hafif rampa aşağı 115km gören ben, bunun aynısını kymco için söylemek imkansız sanırım çünkü bunun 3ü innovanın 2si gibi diyebilirim kısacası motorda garipbir transmisyon hatası var gibi güce ve torka göre vites ölçüleri tutumuyor sanki..
şimdilik durum bu inş beni utandırmaz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:47 ----------
@cevran07
cengizhan sanırım egzantirik zincirinden bahsediyorsun!? senin motor kaç km deki daha egzantirik zinciri sündürecek!? bitirecek. bu gibi sorunlar uzun süre yetersiz ve yanlış yağlama ile alakalıdır tabi teknik bir sorunda olmuş olabilir hayırlsı olsun sonuçta kul yapısı..
:queen::queen::queen:ne adamsın ya:mrgreen:
cevran innovanın eksantriğinde kayışmı var zincirmi bilmediğim için soruyorum
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
kardeş yaş kaç? fotodaki sizmisiniz![]()
İnnovacı 7 yaşında Murat, 7'den 77'ye İnnovacıyız:cat:
hadi be saçmalama :queen:dalgamı geçiyon hehe olaya bak yaa...yedi yaşında çocuklamı konuşuyoruz biz şimdi![]()
Fotoğrafı görmüyor musun,ayrıca benim site arkadaşım:wiinkk:
arkadaşlar bu honda cup gerçekten mucizevi bir aley yahu..japon sitesinde süper cub50nin teknik verilerine baktınız mı hiç?? 30km ile giderse bir litre ile 11okm yapıyomuş..oha bu kadar olur ancak inanılmaz.. http://www.honda.co.jp/SUPERCUB/supercub50/spec/index.html bide siz bakın..
ya gökhan ne içtiysen banada yolla ne adamsın yavv![]()
Türk Sanat Müziği dinliyorum,gel sen de rakı balık Ayvalık:queen:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...k-sanat-musiki-ve-turk-muzigi-severler-2.html
dostum google çeviriden çeviri yaptım şimdi bütün sayfayı evet doğru..30km hızla sabit gidilirse 1lt ile 110km yapılıyomuş..bir kerede daha gurur duydum honda sahibi olmakla..:cat: