Selamlar Sw600 den sonra ne almalıyım konulu soruya kendi motosiklet başlangıçlarım ve sonrasından alıntılar yaparak anlatmak isterim şimdiden sıktıysam sizi affola

öncelikle motosiklet merakım evlendikten kısa süre sonra 2006 yılında başladı bizim hatunu da kafaya alarak netten bakmaya başladım önce keaway 150 cc chaper baktım vazgeçtim dedim 2006 model dorado corvus bakayım derken derken bi tane düştü ve aldım 1 sene boyunca takıldım akü ve su contası haricinde bir sorun çıkarmadııı bendeki maymun iştah yaa tekrar bunu satıp ne alabilirim diye düşünmeye başladım aaaaa bi de bakıyorum 2008 model sıfır Kymco xciting 8,200 lira vermişimm cuşşşş ohaaa dedim kendime ama iş işten geçti 1 sene kullandıktan sonra arkadaşlarında itelemesiyle hadi yavrum yaparsın vitesli motoru sen eyvallah arayışlara başladımmm aaaa bide baktım gene :queen: 2006 model daha 8,000 km de Aprilia pegaso trail yeni kasa motor sahibiyim hiç vitesli bilmeden gittim taaa cesarete bak bursadan aldım geldim motoru aldım ama biraz eksikler var xenon yaptım almanyadan hepce becker koruma demiiri ohhhhh çanakkale git gel izmit,iznik derken bir aprilia buluşmasında bi baktım Aprilia Capanord 1000 cc enduro motora aşık oldum yokmuş gibiii arayışlara devam pegasoyu satıp üstüne kredi çekip 12,500 e caponordu satın aldım cilli gibi tertemizzz gel zaman git zaman 3-4 ay geçti doğru düzgün binemeden hooppp kredileri ödeyemez oldum sıkıştım aile huzurum kalmadı hoooop hemen satılık ilanı kaça gitti dersiniz acınacak rakama 10,000 e verdim sıkışınca yediğim kazığın haddi hesabı yok bu motor işinden arkadaşlar geriye kalan para ile kredileri kapatıp elime kalan para ile bi silverwing 600 aldım kızmayın ama tabiri caiiz ise attan inip eşeğe bindim durum böle şimdi çok menunum hondam dan ne kadar maymun iştahlıyız hepimiz anlayalım diye yazdım bu hikayemi bunların hepsi bana ders oldu az ile yetinmeyen çoğunu bulamaz derler ya da hesabını bilmeyen çavuşlar döner ..... avuçlar da diyebilirsiniz tabi :queen:
Siz siz olun benim yaptığım hatalara düşmeyin kararlarınız sağlam ve düzgün verin zarar etmeyin ...
Saygılarımla