XTX/R arka suspansiyon yukseklik ayari
Ya arkadaslar "boyumdan dolayi kullanabilir miyim acaba" sorusu karsisinda 12 sayfa baktim bi cevap var midir ama, gozumden kactiysa da tekrar yapayim affinizla:
XTX/R nin arka suspansiyon yayinin hemen altinda disleri olan bir halka var. Alet cantanizdaki orak benzeri aleti alip, onun duz ucuna da yine alet cantasindaki bir ucu basik borunun basik ucunu taktiginizda o disli halkaya takip halkayi saat yonu veya tersi yonde dondurerek (biraz serttir, normal) 4 kademe sertlik, dolayisiyle yukseklik ayari yapabilirsiniz. yay uzerindeki ufak celtik hareketli halkada en asagi yuvaya geldiginde en yumusak, dolayisiyle oturdugunuzda en alcak pozisyondur. boy durumunuza gore motorla olan tum iliskinizi etkiler, onemlidir.
2 yildir 2006 model XTX kullaniyorum, 2. sahibiyim. Maddi sikinti nedeniyle satiyorum, fiyatindan anlarsiniz zaten. ilgilenenler icin
http://www.sahibinden.com/herseyiyl...u_fiyata_-29WQQaXQQ15573850WQQpXQQdisplayitem
Anil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:25 ----------
bu arada yakit durumlari:
sehir disi 95-110 km sabit hizda en ekonomik konumdadir ve 15lt ful depoyla 370 km ye kadar varir.
sehir ici en kotu ihtimalle 1.-2. vitesle kullanildiginda ful depoyla 200 km'ye kadar duser.
arazi kabiliyeti konusunda cemkiren

bi cok arkadasa katilmiyorum. pirelli mt 60 rs lastikler olmak kosuluyla XTR nin ardinda kalmaz, sadece on suspansiyon birazcik daha sert oldugu icin XTR kadar konforlu degildir arazide. arazi derken, araziyi kastediyorum, yoksa satabilize yollar, toprak tas falandan bahsetmiyorum. motorun yuksek (yorumlayan arkadaslarin tabiriyle cross gibi) olmasinin amaci zaten bu tur yollarda da rahat etmesidir ki, turkiye gibi asfalti stabilize olan bi ulkede cok rahat ettiren bir motordur. hayatindan dt125, dt125r, kanuni 251, kanuni 351, kanuni hussar gecmis; klr250, f650gs, cbr900rr, XT660R, tdm850, transalp kullanmis olarak da siddetle tavsiye ederim XT660X i. durumu duzeltince tekrar alacagim motordur.