Modifiyeli mondial 150zc

Öncelikle herkeze merhaba. Beni daha iyi tanımanız için size motorumun resimlerini paylaşmak istedim.Kısaca Yaptıklarım;
1) El yapımı mercek ve xenon uygulaması
2) Far içi karartma
3) El yapımı led plaka ve park ampulleri
4) Krom performans egzoz
5) Arka süspansiyon alçaltma ve yumuşatma
6) App plaka
Şimdilik bu kadar ama devamı gelicek:queen: Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
dsc00093cz.jpg

dsc00105q.jpg

dsc00102o.jpg

dsc00101d.jpg

dsc00097lz.jpg

dsc00094k.jpg

far ve app plaka cok hoş durmuş kardeşim..
Güzel olmuş sade modifiye iyidir..
Fazlası kroluktur=)

Bende sadelikten yanayım zaten, fazlasını bende sevmiyorum apaçi derler sonra:D yorumlar için teşekkürler...

mercek=10tl
soğuk silikon=7tl
siyah veya krom sprey boya=10
işçilik paha biçilemez:D gerçekten önemli olan merceğin montajında işçilik farın camını açmak ve merceği düzgün odakla yükseklik ayarı yapmak adamı çıldırtıyor benden söylemesi... yaptığım işlem adımları bu linkteki örnekle aynı size yardımcı olabilir;
http://www.modifiyem.com/forum/f155/volkswagen-jetta-tsi-mercek-montaji-104419/

Anliyorum seni. yorum için sağol ilerde xenon alırsan mercek konusunda yardımcı olurum...

şimdide olabilirsin :mrgreen: komple sistemi kaça yaptırdın parasını versem benim içinde yaptırırmısın mesela

şimdide olabilirsin :mrgreen: komple sistemi kaça yaptırdın parasını versem benim içinde yaptırırmısın mesela

30tl mercek ve 100 tl xenona verdim toplam 130 tlye bu hale geldi. Ancak işçilik çok zor olduğu için tekrar bu işe kalkışmam heralde ancak anlatarak yardımcı olurum:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 ----------

sağolun arkadaşlar yorumlar için teşekkürler.

güzel olmuş :) mercek ds2 mi? xenon uzun kısa mı?

teşekkür ederim. Benim uzunların tuşu her yağmur yağdığında problem çıkardığı için iptal ettim mercek h1 sadece kısa ama kısalar biraz yukarı aydınlattığı için uzun gibi yanıyor.:wiinkk: bana yeterli karşıdan gelenin gözünü almıyor fakat dikkat çekiyor zaten :cherry:

motosikletimi araba aldığım için kullanmıcam ve gözüm gibi baktığım motorumu yatmasındansa satılmasına karar verdim. sahibinden.comdaki İlan no: #32688775. Pazarlık payı vardır.

meraba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım bı kac sorum olucak bnm motorun hava filtresi kırılmıs servıse gttm 70 lıra dedı normalmı arka fren cok sert ve onden bıyerden vıda sesı gelıo cukura gırınce cozemıorum yardımcı olursanız sevınırm

bunun için zc topiğine gelseydin ve konuyu hortlatmasaydın daha iyi olmazmıydı?
emrenin motorun yaklaşık 1 sene önceki hali bu...
gerçi şimdi bu motor emrenin bile değil:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar