Diğer Abart taktırmak istiyorum cevap yazın

merak ediyorum nasıl bir< ses alabilirm olanlar varsa yazsın 125 lik icin

senın scooter ın aynısından bende var susturucuyu söktürdüm ucuna arabaların egsoz başlığını takktım ama iyi içlere kadar gitti.helikopter gibi çalışıyo yazın ısının çok ısınınca gazı bırakınca kendiliğinden patlıyo.ben memnunum tavsiye ederim :)

merak ediyorum nasıl bir< ses alabilirm olanlar varsa yazsın 125 lik icin

başlıkta , konun içeriğide emir kipiyle kurulmuş cümleler ..... :farao:

emredersin komutanım .. cevap yazayım.. 125 lik motoruna abart takarsan arkandan edilen küfürleri abartırsın !!!! oldumu

başlıkta , konun içeriğide emir kipiyle kurulmuş cümleler ..... :farao:

emredersin komutanım .. cevap yazayım.. 125 lik motoruna abart takarsan arkandan edilen küfürleri abartırsın !!!! oldumu

:D:D:D Aynen Katılıyorum ufuk Abartısızz Bi Şekilde Kulaklarını Cınlatırlar. :D

scooter ise gereksiz. ama illa yapıcam diyosan, susturucunu kenarlarından (aliminyum kavanozu açar gibi) kestir. içindeki susturucuları boşalttır ve susturucunun kestirdiğin kısımını kaynattır. yani içi boşaltılmış ama çıkış deliği değişmemiş olacak. böylece ses gürültü düzeyinde olmaz.

saol atmaca kardes dikkate alacam bide ben pendikte oturuom kartal ercan usta var mıs motora göre eksoz yapıomus o nasıl oluo gücüne göremi yapıo?

Benim motordada var, rahatsız edici bi sesi yok çok tatlı bi ses geliyor, ama foruma resimlerini paylaştım beğenilmedi .. :) resmini koyayım..Birde sen bak..

GKN

Yaşamaro marka tak ben benim sıkutıra taktım, ateş atıyodu ..

:p

en kralıda yoşinuradır bu abarthların.şiddetle tavsiye ederim.:cat:

gürültü çıkarıp milleti rahatsız etmek için; satın almaya kalksan epey para vereceğin susturucuyu delip-kesip-biçiyorsun. :pr:

susturucu denen şey bir işe yaramasa, üreticisi aptal mı buna para harcasın.

motor zarıl zarıl bağırınca daha hızlı falan gitmiyor, sen öyle sanıyorsun. sonra millet tüm motorculara küfrediyor.:farao:

gürültü çıkarıp milleti rahatsız etmek için; satın almaya kalksan epey para vereceğin susturucuyu delip-kesip-biçiyorsun. :pr:

susturucu denen şey bir işe yaramasa, üreticisi aptal mı buna para harcasın.

motor zarıl zarıl bağırınca daha hızlı falan gitmiyor, sen öyle sanıyorsun. sonra millet tüm motorculara küfrediyor.:farao:

:farao: Susturucu kesmeden takılanlarda var,Rahatsız etmeyecek şekilde sadece tatlı bi ses.. şahsen benim motorumda susturucular kesilmeden sadece ucuna ek takıldı takıldı..

Motora bu şekilde küfür ediyolarsa, 600 RR, R6 .. vs kullananlar hep küfür mü yiyor ?:silent:

GKN

:farao: Susturucu kesmeden takılanlarda var,Rahatsız etmeyecek şekilde sadece tatlı bi ses.. şahsen benim motorumda susturucular kesilmeden sadece ucuna ek takıldı takıldı..

Motora bu şekilde küfür ediyolarsa, 600 RR, R6 .. vs kullananlar hep küfür mü yiyor ?:silent:

Ben geçen feysbuktan ebemi buldum, orta kulak iltihabı geçirmiş kadın, satsammı r1 i :p

arkadaşım egzost önemli bi konu ... scooter için özel üretim yapan ustalar var.. ama ben genede kendi egzostlarımı kendim yaparım .. hacimli ses istiyosan .. yoshimura alabilirsin .. sessiz ama yırtıcı istiyosan .. akrapovic ,,, ötsün istiyosan devil,,, bööğüm bööğüm baarsın istiyosan muzzy .. kullan

Dostum gerek yok bence ama kendini tatmin etmek istersen git bitane kaynattır egsozun ucuna şahinciler gibi pırpır ses çıkaran dalgadan.:) Ama sana tavsiye egsozdan sökünce iz kalıyor haberin olsun;).Ayrıca trafik vs gördün mü ister yoshimuran ister pırpırın olsun cezayı pırt.:) Kolay gelsin şimdiden.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Abart tabirinede ayar oluyorum be kardesim! Hemde 24 ayar! Motora araba egzosu takan arkadaslarada ayrica sevgilerimi yolluyorum :rendeer:

İlginçmiş.. :queen:

arba egzosunu takan mı :):) yapan varmı gerçekten :silent::farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar