Askerlik :salut::salut: Yapılırmı akşam akşam bu
asıl geziler baharda gruptan en az 2 asker olacak onlar yat kalk sürün yaparken biz yat kalk eğlen yapacağız :queen::queen::queen::queen::cat::cat:
Askerlik :salut::salut: Yapılırmı akşam akşam bu
hayırlı olsun macitle kazasız belasız bol kmler dilerim...:rendeer:
macitin gelişini böyle uzaktan fotograflara bakarak kutlamakta olmadı ama neyse artık ::blusssh:
fotograflar çok güzel muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar...
asıl geziler baharda gruptan en az 2 asker olacak onlar yat kalk sürün yaparken biz yat kalk eğlen yapacağız :queen::queen::queen::queen::cat::cat:
hayırlı olsun macitle kazasız belasız bol kmler dilerim...:rendeer:
macitin gelişini böyle uzaktan fotograflara bakarak kutlamakta olmadı ama neyse artık ::blusssh:
fotograflar çok güzel muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar...
Benima skerden gelmemi bekleyin asıl büyük kutlama o zaman komple beni ıslatıcaz o zaman çıakr gelirsiniz:queen::queen:
Hatta yatıp kalkmıycaz eğlenecez..... :queen::queen::queen::queen:
15 ay... Ne demek yaaaa.... 450 gün.... :cherry::cherry::cherry:
Sizleri de bekleriz...:rendeer::rendeer::rendeer:
Yapın bir organizasyon artık sizde... :bounce::bounce:
bak bu güzel fikir... ne zaman geliyosun sen askerden :cherry:
:
15 ay sonra... 450 gün... Dana şimdi doğsa o gelene kadar tosun olur kurbanda keserler... :queen::queen::queen::queen:
Ayrıca bekir seni ıslatmam ben...Yüzme de bilmiyosun kesin boğulursun... :queen::queen::queen:
kuyucadısı Daha gitmedimki :cherry::cherry: Şubatta gidicez bakalım alırlarsa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------
Islat dediysek boyumdan derin yere at demedik 1.50 kime yetmiyo :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
İhtiyar (alp_tunay) belden aşağıya vuruyosun ağır ceza veririm bak demedi deme ::evil::
15 ay sonra... 450 gün... Dana şimdi doğsa o gelene kadar tosun olur kurbanda keserler... :queen::queen::queen::queen:
Ayrıca bekir seni ıslatmam ben...Yüzme de bilmiyosun kesin boğulursun... :queen::queen::queen:
Hayırlısı olsun Cengiz Abi. Kazasız, bol mangallı, bol semaverli sürüşler olsun..:cat:

Deniz kenarında bile tavla oynanmaz Bekir le... Zarı yakalayacam diye denize düşüyordu....:queen::queen: Bir zar uğruna boğulacak.. :queen::queen::queen:daha gitmeden gelmenin planlarını yapıyo desene :cherry:
bogulmak dedin de aklıma geldi bikeresinde çocukları korkutucam diye çocuk havuzunda boguluyodum :queen:
Emree bak İzmir'de yaz kış mangal var tam sana layık hadi oraya taşınalım :queen:
Tekrar hayırlı uğurlu olsun bir de afiyet şeker olsun :rendeer:
Sen ne zaman çektin benim motorun fotoğrafını?, hem burası neresi ?
Al sen al alabilirsen yeni sahibinden ben sana dana keseyim :mrgreen: