geçmiş olsun... çok can sıkıcı bir durum... motosiklet kullanmaya başladıktan sonra ben de fark etmeye başladım, arabaların motorculara hiç saygısı yok trafikte...
....
bugün 1000 km oldu benim makine. gittim servise , rodaj bakımı dedim... yağı değiştirdiler, filtreleri temizlediler, zinciri yağladılar, frenleri kontrol ettiler, lastikleri şişirdiler... 9,5 lira verdim çıktım...
800 gr yağ koymuşlar içine , öyle yazıyor faturada... burada yazanları okuyunca canım sıkıldı, 750 gr mı geçmeyin yazmışsınız... acaba çok zararı olur mu motora... çünkü servisçi , 3000 km de bir yağını değiştirelim dedi, normal bakımları 6000km bir yazıyor garanti belgesinde... açıkcası servisten kuşkulandım, pek de bilgileri yok innova i hakkında, genellikle honda scooterların kullanıldığı küçük bir kasaba burası... kitapçıkta 4000 km bir görünüyor bakım periyodu, garanti belgesinde mühür yerleri ise 6000 - 12000 - 18000 şeklinde gidiyor, kafamız karıştı açıkçası...
ayrıca yağı 10-40 değil de 20-50 koydu, burada havalar çok sıcak, ondan sanırım, şuan bile ceketsiz dolaşabiliyorsun sokakta...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 ----------
[/URL][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 ----------
[/URL][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------
[/URL][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 ----------
[/URL][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bu da honda beat... İskenderun un Arsuz beldesinde, insanlar hep motor kullanır ve genellikle honda beat tir... çoluğu çocuğu hanımı ile birlikte ailecek binerler
motora binmeyen kız evde kalır