Acil kan ihtiyacımız var..

GKN

Selam Arkadaşlar, Lösemi hastası kuzenim bir çoğunuzun da bildiği gibi 2 yılı aşkındır tedavi görmekte, bu aralar kan değerleri düşük olduğu için hastanede yatıyor.
Kan itiyacımızı kan takasıyla sağlıyoruz.
Kan vermek isteyen arkadaşlar grup farketmeksizin Koşuyolu Marmara Üniversitesi Hastanesine gidip Kan bankasına Büşra Varol adına kan verebilirler.
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Detaylı bilgi için telefonum 0534 955 07 74
Gökhan VAROL

İnş. Çabuk bulunur kan :pale: Ben orda olsam vermek isterdim ama malesef kalp sorunu olduğu için kan veremiyorum :pale:

Mersin İl Temsilcisi
MT tükkana güveniyorum ben, onlar gibi bir grubum olsa ölene kadar sırtım yere gelmezdi :(

inşallah çabuk bulunur:)

Ben şu ara kan veremıyorum ama inşallah cabuk bulunabılır :pale:

ben veririm,ilk fırsatta gidip vericem,birisi için birazcık yardım edebilicek isem çok mutlu olurum ayrıca kuzenine acil şifalar sizlerede sabırlar dilerim arkadaşım.

GKN

Teşekkürler Allah razı olsun, gidip kan verirseniz eğer Kan bankasına mutlaka Büşra Varol adına verdiğinizi bildirmeniz gerekmekte. Bide telefonumdan bana haber ederseniz sevinirim ki kaç ünite verdiğimizi bilelim..

Moderatör (forrap)
İzmir den bir kan bankasına versek,oradan karşılığında İstanbul'dan kan alabilme şansımız olabilir mi ?

Allah acil şifalar versin Büşra ya.

Bu arada isim Gökhan dimi,sanırım sende kaza geçirmiştin sana da çok geçmiş olsun,bişey sorucam bu hastane koşuyolundan yukarı altunizade tarafınza çıkarken olan dimi,kartala taşındı denen koşuyolu değil sanırsam.

GKN

İzmir den bir kan bankasına versek,oradan karşılığında İstanbul'dan kan alabilme şansımız olabilir mi ?

Allah acil şifalar versin Büşra ya.

Tuncerim sağol, hastaneden direk kan takası yaptığımız için olucağını zannetmiyorum ama aciliyeti artarsa durumun öğrenir dönerim sana.

Bu arada isim Gökhan dimi,sanırım sende kaza geçirmiştin sana da çok geçmiş olsun,bişey sorucam bu hastane koşuyolundan yukarı altunizade tarafınza çıkarken olan dimi,kartala taşındı denen koşuyolu değil sanırsam.

Evet Gökhan ben, Teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için, hastanenin yerini doğru biliyorsun, kartala taşınnan kalp hastanesi:wiinkk:

tamamdır bi aksilik çıkmazsa akşam kız kardeşimle birlikte gidip halledicez.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keşke verebilseydim :pale: Başka bir yardımım dokunursa haberim olsun ..

GKN

Teşekkür ederim herkeze kan ihtiyacı şimdilik karşılandı, biz hastaneden kan alıp karşılığında bağış yaptığımız için pazartesiye kadar ihtiyaç yok şu an, kan vermek isteyenler gene aynı şekilde aynı yere 14:30 a kadar kan verebilirler, pazartesi günü ve sonrasında..

çok geçmiş olsun :( aynı hastanede amcamın kalbine stemp takılmıştı geçen ay,yerini ara ara bulamamıştık sonra dönüştede kaza yapmıştık :s

eğer kocaelide bir yere kan verdiğimizde işinize yarıyorsa benim grup 0(-) çok az bulunan,ben verebilirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar