Mt istanbul gkn alcısını ıslatma buluşması

Aranızda akıllı yokmu ne vefakermiş bu cafe kardeşim. Ta dünyanın öbür ucu sanki gidin eylenin bakıyım... Alanda yokki geliyim :mrgreen:
hadi len ordan biyerlerini kaldıramıyorsun :queen:

İşten yeni geldim.Malum motor da yok.... herkese çok selam söyle..:rendeer:

aldık selamını kelleci kardeşim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 ----------

herkeze teşekkürler dostlar bizi yalnız bırakmadınız burdan ergün kardeşime yeni yaşında mutluluk saglık diliyorum tabiki bol parada yanında:rendeer:

saaolsun GKN kardeşimizde o alcılı bacayıgla bizi yalnız bırakmadı saolsun geldi onada teşekkürler :rendeer:

seviyorum sizleri arkadaşlar :rendeer:

hep beraber kalabalık bır sekılde yıne bır arada olabıldık gelen herkese teşekkür ederım güzel muhabbetımız oldu görüşemedıklerımızle hasret gıderdık ergun abimizin 20 bucuk yaşını kutladık ve gökhan kardeşimizi yaptığı kazadan sonra görme şansımız oldu .Yüz yüze gecmiş olsun dıleklerımızi yenıledık yalnız gecenın azizliğini foğraf makınemın pillerı yaşattı daha fazla cekım yapamadan bitti . Sağlık olsun dıyor hep bır arada gecenın güzelliğini yaşamış olmanın huzuruyla devamını en kısa zamanda yapmayı umuyoruz hepinize teşekkürler

Gürkan ustam büyük bir ihtimalle geride kalan kooooooccccaaaaaa bir yıl canını acıtıyor:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamun aleyküm millet hayırlı cumalar

sanırım ergün için dostlarımız sayesinde çok güzel bir süpriz oldu.

gökhanın iyileşmesinede çok sevindik. yardımları içinde çok teşekkürler.

evettttt gürkan sanada bütün yardımların ve organizasyon için teşekkür ederim. ergün sana söz verdi 50 sene sonrada doğum günü kutlaması yapacağız.:mrgreen: ayrıca o bıçakla bizi kesmediğine dua edelim:queen:

gelenlerin ayaklarına sağlık.:rendeer:

ergün doğum günün kutlu olsun:cat:

sanırım ergün için dostlarımız sayesinde çok güzel bir süpriz oldu.

gökhanın iyileşmesinede çok sevindik. yardımları içinde çok teşekkürler.

evettttt gürkan sanada bütün yardımların ve organizasyon için teşekkür ederim. ergün sana söz verdi 50 sene sonrada doğum günü kutlaması yapacağız.:mrgreen: ayrıca o bıçakla bizi kesmediğine dua edelim:queen:

gelenlerin ayaklarına sağlık.:rendeer:

ergün doğum günün kutlu olsun:cat:

bekleriz burdayız inş:rendeer::rendeer::rendeer:

burdayız diye ümitlenme hiç.. senle ben aynı anda bu forumda biraz daha dolanırsak ebediyen banlanıcaz ne sen burda olucan nede ben :bounce:

ulen biz anlaşılır dilden konuşururuz adamlar 16 yaşında 1000 cc makine istiyor onlara ne dicen:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------

kimse arayıp sormuyor unutulduk her halde:salut:

3 ahbap gittiğiniz topiğe bi bak bakalım sen neler yazmışız:queen:

ulen biz anlaşılır dilden konuşururuz adamlar 16 yaşında 1000 cc makine istiyor onlara ne dicen:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------

3 ahbap gittiğiniz topiğe bi bak bakalım sen neler yazmışız:queen:

ne yazmışım nereye ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar