Kesinlikle Çin malından uzak durmalısın.Sonra motorculuktan soğursunJapon dan şaşma derim. Eğer Honda almak istersen sana yardımcı oluruz ödeme seçeneklerinde.
Honda VT 750 Shadow 2010 Model.
Daha önce bi duyuru yapmıştım MT üyelerine Shadow için Kampanya yapmıştık. 9 Motordan 1 adet kaldı. Siyah.
Nakit Anahtar teslim : 18.000,00 TL
12 Taksit Anahtar teslim : 19.200,00 TL
:cat::cat:olgunlaşmış fikirler bunlar ama az biraz eksik...
ilk motorunsa acemisindir ya da çevredekilerin motorlarıyla ciddi tecrüben vardır. tecrübe düzeyine göre bilgi vermemiz daha doğru olur. ancak kesin olan ortak fikir ise çinli almamandır. ortak soru ise şudur :
1- bütçen ne kadar?
2- ehliyetin var mı?
kardeş saolasın benim fiyat aralığım 4bine kadar bilemedin 4500 en fazla bu fiyat aralığında uzun yol yapabileceğim bir motor istiyorum çokta mümkün değil galiba bu fiyata ehliyeti kısa süre içinde alıyorum 4teker var ama 2 teker ekleteceğimtecrübede sıfır düzeyinde
evet sana öncelik sırasına göre 2 motosiklet söyleyebilirim
1- hyosung gv 250 ( 4000-5500tl arasında bulabilirsin. 2007-2008 model tavsiye ederim)
2- regal raptor 250 cc ( 2500 - 3500 tl arasında bulabilirsin. 2007-2009 arası )
ama az biraz daha eklerim diyorsan o vakit kaç tl olduğunu netleştirirsen yaklaşık olarak
çok az bir artışla kavasaki en500 alabilirsin.
bu tip motorlar süratli olmazlar ama 140km civarında seyredersin. yalnız yokuşlarda ve düşük hızlarda gezmenin tadını alabileceğin torklu makinalardır.
ben gv250 yi 8ayda 45.000km kullandım. çok zevkli makineydi.
:mrgreen::mrgreen:arkadaşlar saolun yorumlarınız için hız amaçlı istemiyorum tabiki hız yapmakta isterim ama dediğiniz gibi ilk motorum olacak bundan öncede sadece scooter kullandım oda saten benim değildi kawasaki en 500 fiyatları ortalama ikinci el ve sıfırı ne kadar bilgi verirseniz sevinirim yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim
motor hiç kullanmadım etrafımda kullanabileceğim öğrenebileceğim motoru olan biride yok motoru yarın alacağım desem kullanmayı bilmiyorum aldığım yerden eve kadar getirememne yapacağımı saşırdım
ne yaptığınızı anlamadım ustat
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------
bu arada tavsiyeleriniz için saolun savas abinin aracılığı ile ömer şirin beyde bir motor varmış c.tesi günü onu görmeye gideceğim bilgileriniz için tekrar teşekkür ederim
ben onları sorulan sorulara cevap olarak yazdım konu ney onu anlamadım
ben onları sorulan sorulara cevap olarak yazdım konu ney onu anlamadım
yağma yok,
motoru da bulduk
Yalandan dolandan Çin malı Japon değil,harbi Çin malı,öz hakiki Lifan
kardeşi Roadstarcı yaptık
Sanırım arkadaşımızın demek istediği şu:
Tecrüben yok. 500'ü bırak, 250'lik bir alet bile ciddi bir güç üretir ve kontrolü seni zorlayacaktır. Uzun yolda deneyim edinmeyi düşünüyorsan bu yanlış bir karar, uzun yol kolay görünebilir ama özellikle acemiler için riskleri fazladır (yüksek sürat!).
Ben ayırdığın o parayla temiz bir 125-150 cc al derim. Artan parayla da koruma + eğitim. Emin ol pişman olmayacaksın. ("Son pişmanlık fayda etmez" de denilebilir.)
İkinci kez söyleyeyim: "Bu işin şakası yok. Hata yaparsan mutlaka bedelini ödersin."