slm arkadaşlar ilk motorumu alacağım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

kardeş ben bayadır araştırıyorum bisan roadstar en uygunu gibi gözüküyor bayisini bulmak kolay yedek parçasında sıkıntı yaşanmıyormuş ama ben satacak bir yer bulamadım ikinci eli saten çok nadir satılıyor

Kesinlikle Çin malından uzak durmalısın.Sonra motorculuktan soğursun :) Japon dan şaşma derim. Eğer Honda almak istersen sana yardımcı oluruz ödeme seçeneklerinde.

Kesinlikle Çin malından uzak durmalısın.Sonra motorculuktan soğursun :) Japon dan şaşma derim. Eğer Honda almak istersen sana yardımcı oluruz ödeme seçeneklerinde.

elinizde chopper ne model motor var fiyatlarda ne gibi yardımcı olursunuz bilgi verebilirmisiniz

Honda VT 750 Shadow 2010 Model.

Daha önce bi duyuru yapmıştım MT üyelerine Shadow için Kampanya yapmıştık. 9 Motordan 1 adet kaldı. Siyah.

Nakit Anahtar teslim : 18.000,00 TL
12 Taksit Anahtar teslim : 19.200,00 TL

Sırf görüntüsü için Çinli alma. Yeni başlıyorsan Honda CBF 150 veya YBR 125 derim. İkisini de kullandım. İkisi de güzel. Ben olsam CBF'i tercih ederdim.

Ve mutlaka, ama mutlaka eğitim al. Çok fark ediyor. Özellikle İstanbul'da motor kullanmak çok riskli ve eğitimsizken daha da tehlikeli bir hale geliyor.

Ayrıca motora para ayırırken 500-600 TL'de korumalara ayırmayı unutma. Bu işin şakası yok.

Hoca tavsiyesi istersen bana özelden ulaşabilirsin.

Honda VT 750 Shadow 2010 Model.

Daha önce bi duyuru yapmıştım MT üyelerine Shadow için Kampanya yapmıştık. 9 Motordan 1 adet kaldı. Siyah.

Nakit Anahtar teslim : 18.000,00 TL
12 Taksit Anahtar teslim : 19.200,00 TL

:D:D çok pahalı ustat yaa benim için pahalı bilgileriniz için tekrar teşekkür ederim ben 250 cc bir motor arıyorum

motosiklet kullanmayı hiç bilmeyenler için eğitim programları var. Örnek Honda Güvenli Sürüş-1. Böyle bir eğitim almanızı kesinlikle tavsiye ederim.

zevk ve tarz meselesidir, ama ilk motosiklet olarak honda cbf150-yamaha ybr125 iyidir. cruiser modelleri daha ağırdır, manevrası zordur, düşürdüğünde masraf açacak aksesuarı çoktur. kullanımı kolay, hafif, yedek parçaları ucuz bu modellerle acemilik atmanın çok faydası var.

olgunlaşmış fikirler bunlar ama az biraz eksik...

ilk motorunsa acemisindir ya da çevredekilerin motorlarıyla ciddi tecrüben vardır. tecrübe düzeyine göre bilgi vermemiz daha doğru olur. ancak kesin olan ortak fikir ise çinli almamandır. ortak soru ise şudur :

1- bütçen ne kadar?
2- ehliyetin var mı?
:cat::cat:

kardeş saolasın benim fiyat aralığım 4bine kadar bilemedin 4500 en fazla bu fiyat aralığında uzun yol yapabileceğim bir motor istiyorum çokta mümkün değil galiba bu fiyata ehliyeti kısa süre içinde alıyorum 4teker var ama 2 teker ekleteceğim :D tecrübede sıfır düzeyinde
:pr:sen uzun yolda tejrube arttıracan dimi kardeşim:bounce:

evet sana öncelik sırasına göre 2 motosiklet söyleyebilirim

1- hyosung gv 250 ( 4000-5500tl arasında bulabilirsin. 2007-2008 model tavsiye ederim)
2- regal raptor 250 cc ( 2500 - 3500 tl arasında bulabilirsin. 2007-2009 arası )

ama az biraz daha eklerim diyorsan o vakit kaç tl olduğunu netleştirirsen yaklaşık olarak
çok az bir artışla kavasaki en500 alabilirsin.
bu tip motorlar süratli olmazlar ama 140km civarında seyredersin. yalnız yokuşlarda ve düşük hızlarda gezmenin tadını alabileceğin torklu makinalardır.
ben gv250 yi 8ayda 45.000km kullandım. çok zevkli makineydi.

arkadaşlar saolun yorumlarınız için hız amaçlı istemiyorum tabiki hız yapmakta isterim ama dediğiniz gibi ilk motorum olacak bundan öncede sadece scooter kullandım oda saten benim değildi kawasaki en 500 fiyatları ortalama ikinci el ve sıfırı ne kadar bilgi verirseniz sevinirim yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim
:mrgreen::mrgreen:

motor hiç kullanmadım etrafımda kullanabileceğim öğrenebileceğim motoru olan biride yok motoru yarın alacağım desem kullanmayı bilmiyorum aldığım yerden eve kadar getiremem :D:D ne yapacağımı saşırdım

buyrun:bounce:

ne yaptığınızı anlamadım ustat

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------

bu arada tavsiyeleriniz için saolun savas abinin aracılığı ile ömer şirin beyde bir motor varmış c.tesi günü onu görmeye gideceğim bilgileriniz için tekrar teşekkür ederim

ne yaptığınızı anlamadım ustat

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------

bu arada tavsiyeleriniz için saolun savas abinin aracılığı ile ömer şirin beyde bir motor varmış c.tesi günü onu görmeye gideceğim bilgileriniz için tekrar teşekkür ederim

usta ben yazıcamı yazdım sen bi oku yazdıklarını anlarsın:rendeer:

ben onları sorulan sorulara cevap olarak yazdım konu ney onu anlamadım

ben onları sorulan sorulara cevap olarak yazdım konu ney onu anlamadım

Sanırım arkadaşımızın demek istediği şu:

Tecrüben yok. 500'ü bırak, 250'lik bir alet bile ciddi bir güç üretir ve kontrolü seni zorlayacaktır. Uzun yolda deneyim edinmeyi düşünüyorsan bu yanlış bir karar, uzun yol kolay görünebilir ama özellikle acemiler için riskleri fazladır (yüksek sürat!).

Ben ayırdığın o parayla temiz bir 125-150 cc al derim. Artan parayla da koruma + eğitim. Emin ol pişman olmayacaksın. ("Son pişmanlık fayda etmez" de denilebilir.)

İkinci kez söyleyeyim: "Bu işin şakası yok. Hata yaparsan mutlaka bedelini ödersin."

@emrello:

Arkadaşım bende 250 cc'lik bir çapır düşünüyorum. Yok denecek kadar tecrübemde var.Hani daha önce 250 cc'lik çapırla 1,2 kez trafiğe çıkmışlığım var. ama bu yolculuklar 10 dk'yi geçmiyecek şekildeydi.Belkide ilk sürüşümde zorlanmamamın sebebi 18 yaşıma kadar bisiklet kullanmamdı(keyfi).

Acaba 250 cc'lik makina dediğiniz gibi çok mu büyük yanlış olur. İstediğim kadar uyguluma yapabileceğim bir alanada sahibim yinede 250 cc ile başlamak hatamı sizce ?

Motosiklet ehliyem de mevcut.

sen bencede en iyisi al bi ybr ya da cbf 150 onla alış vitesliye ondan sonra alırsın bi land cruiser yada başka bi cruiser bakarsın keyfine..

al bir suzuki gn 125 keyfine bak...2005 model en sonu...2500-3000 tl...çoluk çocuğuna kalsın sonra...yok alışınca hemen satıp cc yükseltirim diyorsan honda cbf 150...başkasını düşünme derim....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yağma yok,
motoru da bulduk
Yalandan dolandan Çin malı Japon değil,harbi Çin malı,öz hakiki Lifan
kardeşi Roadstarcı yaptık :)

saol savaş abi sayende inşallah olacak yarın bir anlaşalımda hayırlısıyla hemen alır almaz uzun yola çıkacağım diye birşey yazmıyorki orda elbett iyice alışınca yola çıkacağım ama motorla gidip gelmel devamıl düşüncem tabi yaz aylarında

Sanırım arkadaşımızın demek istediği şu:

Tecrüben yok. 500'ü bırak, 250'lik bir alet bile ciddi bir güç üretir ve kontrolü seni zorlayacaktır. Uzun yolda deneyim edinmeyi düşünüyorsan bu yanlış bir karar, uzun yol kolay görünebilir ama özellikle acemiler için riskleri fazladır (yüksek sürat!).

Ben ayırdığın o parayla temiz bir 125-150 cc al derim. Artan parayla da koruma + eğitim. Emin ol pişman olmayacaksın. ("Son pişmanlık fayda etmez" de denilebilir.)

İkinci kez söyleyeyim: "Bu işin şakası yok. Hata yaparsan mutlaka bedelini ödersin."

evl kardeşim arkadaşın acemi oldugunu kabul etmesi biraz geç oldu hepimiz aynı yoldan geçtik :rendeer:

motoruda hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar