Dönülmez akşamın ufkundaım ,vakit çok geç bu son fasıldır ey ömrüm nasıl geçersen geç.
Yolculuk mu var korkut bazen öyle şeyler yazıyorsun ki sanki aylarlan görüşmüycez.Öyle mi:silent:
tiren gelir hoş gelir ley ley lümülümü ley:queen::queen::queen:
Ya hoşçakalın demem ne kadar yanlış anlaşılmış nereye gideyim ben sadece içimden geçenleri söledimdi.:cat:
Ya hoşçakalın demem ne kadar yanlış anlaşılmış nereye gideyim ben sadece içimden geçenleri söledimdi.:cat:
Sen bana trenmi dedin.:silent:
Selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaane içi fesat insanlarız görüyormusun korkut
deme kardeşim böyle adamı hasta etme :bounce::rendeer:
Sen bana trenmi dedin.:silent:[/QUOTE
Ha şa ben niye sana öyle bi şey diyeyim ki ulumanitu diyenlere bi şey demiyosun ama bana gelince hemen şak diye cevap olmaz ki kardeşim ya
Sen bana trenmi dedin.:silent:[/QUOTE
Ha şa ben niye sana öyle bi şey diyeyim ki ulumanitu diyenlere bi şey demiyosun ama bana gelince hemen şak diye cevap olmaz ki kardeşim ya
ay bi resim var bulayım:queen:
QUOTE=peoples;1927825
[
nerde bu gürkan bizi çagardı kendi yok:farao::farao::farao::farao:
Onuda Manitu çarpsın manitusuz kalsın o manitu üstüne devrilsin...:queen:
akşam eskidostlarda gelebilir:rendeer:
eski dostlarınızın ismi var mı